Lue tai kuuntele

Dean Nicholson - Nalan maailma maksuttomasti

"Miten yksi naukaisu muutti koko elämäni."

Koskettava tositarina skotlantilaisen miehenkörilään ja eksyneen kissanpoikasen elämänmuuttavasta ystävyydestä.

Kun kolmekymppinen skotti Dean Nicholson lähti pyöräilemään maailman ympäri, hän toivoi saavansa ryhtiä levottomaan elämäänsä. Kolme kuukautta myöhemmin, keskellä Bosnian lumista vuoristoa, hän löysi etsimänsä hylätyn, nälkäisen kissanpoikasen muodossa.
Vuotta myöhemmin miljoonat netinkäyttäjät seurasivat Deanin ja hänen Nala-kissansa polkupyörämatkaa halki Euroopan ja Aasian. Reissunsa aikana Dean ja Nala ovat muun muassa vierailleet pakolaisleireillä, pelastaneet löytöeläimiä ja kohdanneet vieraanvaraisuutta ja avuliaisuutta paikoissa, joissa sitä kaikkein vähiten odottaisi. Nalan maailma on koskettava kertomus ystävyydestä ja kahden elämän pelastumisesta ihmeellisen sattuman kautta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Dean Nicholson

Julkaistu

2021-03-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Nalan maailma

Nalan maailma on kiehtova ja hauska elamakerrat, joka ei jätä ketään tylsistyneeksi. Teoksen on kirjoittanut Dean Nicholson. Tämä elamakerrat pitää sisällään 0 sivua, joiden avulla iloita moni tovi. Sinun ei ole siitä huolimatta pakko taipua yksin luettavaan versioon, vaan käytettävissä on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin helppo konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja tekee lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Kirjan on julkaissut tuntematon 2021-03-04. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät kokonaan uudenaikaisen konstin iloita kirjoista. Se koko juttu sujuu mukavasti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Sitten kun haluat mennä' kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, sinun pitää maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa niin hyödynnettävänäsi on valtava yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Kirjojen testaaminen on niin ikään suunnattoman vaivatonta, sillä pystyt rajattomasti yrittää palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.