E-kirja

Lue tai kuuntele

Esko Seppänen - Oma pääoma maksuttomasti

Tässä eräänlaisessa elämäkerrassa Esko Seppänen ei ennusta menneitä vaan puhuu tästä päivästä ja siitä, miten tähän on tultu. Hän kertoo Stasi- ja KGB-suhteistaan, kuvaa Europarlamenttia sisäruokinnan kultapossukerhoksi ja haluaa kumota rahan vallan yhteiskunnan organisoitumisen ainoana vaihtoehtona.

Esko Seppänen on ollut yksi Vasemmistoliiton näkyvimmistä edustajista. Kirjassa hän kuvaa puolueen sisäpiirin toimintaa tavalla, joka on poliitikoille epätavallisen avomielinen. Kirjaan sisältyy myös hyvin henkilökohtaisia kokemuksia elämästä ja sen vivahteista, ja mukana on lähes 600 nimen henkilöhakemisto.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Esko Seppänen

Julkaistu

2011-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

243 sivua

Tietoa kirjasta Oma pääoma

Oma pääoma on mielenkiintoinen sekä iloinen elamakerrat, joka ei takuulla jätä ketään väsyneeksi. Teoksen loi Esko Seppänen. Oma pääoma on pituudeltaan 243 sivua, joten näinollen osuva pituus läpi käytäväksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä seurassa kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirja voi olla loistava keino kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja luo lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Into Kustannus 2011-06-01. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat kokonaan tuoreen oven kirjojen tykö. Tarvitset vaan älypuhelimen ja kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti 10-20e kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Useat palveluista antaa kanssa veloituksettoman kokeilun, tällä tavoin voit sitoutumattomasti testata sovellusta ilman maksuja*.