Äänikirja

Lue tai kuuntele

Anne Frank - Päiväkirja maksuttomasti

Anne Frankin päiväkirja on klassikko.

Nuoren tytön unohtumaton päiväkirja tuo juutalaisvainot ja toisen maailmansodan tapahtumat henkilökohtaiselle tasolle.

Kesällä 1942 juutalaisten elämä Amsterdamissa on muuttunut yhä vaikeammaksi. 13-vuotiaan Anne Frankin perhe tekee raskaan ratkaisun: he piiloutuvat vanhan liiketalon salaiseen siipeen ja katoavat maan alle. Koko piileskelyn ajan Anne pitää päiväkirjaa, jossa hän kuvaa perheen elämää ja ulkomaailman tapahtumia. Päiväkirja on yhtä aikaa herkkä ja eloisa kuvaus nuoruudesta vaikeissa oloissa sekä dokumentti vainottujen juutalaisten kauheasta kohtalosta. Päiväkirjan uudessa laitoksessa on mukana valokuvia Annesta, hänen perheestään ja muista kirjassa esiintyvistä ihmisistä.Anne Frankin päiväkirja tunnettiin aiemmin hänen isänsä Otto H. Frankin toimittamana Nuoren tytön päiväkirjana. Tämä Mirjam Presslerin toimittama ja Anne Frank -säätiön hyväksymä laitos on edellistä kattavampi: se sisältää noin neljänneksen enemmän Annen tekstiä ja myös 1990-luvun lopulla esiin tullutta, aiemmin julkaisematonta aineistoa.

Annelies Marie "Anne" Frank syntyi vuonna 1929 Saksassa ja kuoli 1945 Bergen-Belsenin keskitysleirillä. Hänen päiväkirjastaan tuli yksi 1900-luvun kuuluisimmista teoksista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anne Frank

Julkaistu

2019-10-18

Lukija

Saara Lehtonen

Äänikirjan pituus

779 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Päiväkirja

Päiväkirja on kiehtova sekä kiintoisa elamakerrat, mikä ei todella jätä todellakaan vaisuksi. Tämän on kirjoittanut Anne Frank. Teoksen pituus on 0. Luettavan kirjan lisäksi tarjottavana on myös monikäyttöinen äänikirja, jonka avulla vietät 12:59:34 tuntia. Äänikirja on hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa myös kun olet liikkumassa ja se saa myös kävelystä ainutlaatuisemman. Äänikirjan on lukenut Saara Lehtonen. Teos on alunperin julkaistu 2019-10-18 julkaisijan Tammi toimesta. E- ja äänikirjat antavat uuden tilaisuuden iloita upeista kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat haluamasi äänikirjasovelluksen. Tilittämällä sovitun kuukausimaksun avaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat omana elämässäsi. Kirjojen koettaminen on myös vilpittömän vaivatonta, sillä voit sitoutumatta testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.