E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsi Ranto - Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti maksuttomasti

Voimaannuttavaa omaelämäkerrallista kerrontaa

Lukijoiden sydämet valloittaneen Ole se valo joka olet -kirjan odotettu jatko.

Kirsi Ranto jatkaa edellisen kirjansa tarinaa ja vie lukijat mukanaan sisäiselle matkalle, jolla hän tällä kertaa huomaa sukeltavansa keskelle pimeyttä, kuolemaa ja erityisesti naisia koskevia myyttejä. Omalla pelottomalla elämänjanollaan Kirsi rohkaisee myös lukijaa vapautumaan menneisyyden rooleista, vanhoista, kahlitsevista uskomuksista ja käyttäytymismalleista.Ihminen voi kasvaa omaksi itsekseen, olla yhtä aikaa herkkä ja vahva ja oivaltaa, että henkisyys ei sulje pois seksuaalisuutta eikä seksuaalisuus henkisyyttä. Näihin teemoihin uppoutuessaan Kirsi kulkee suomalaisten viljapeltojen ja tuntureiden keskeltä aina intialaisiin temppeleihin ja amerikkalaisiin miljoonakaupunkeihin asti. Johdattajina ja toivon tuojina matkalla toimivat jo edellisestä kirjasta tutut enkelit ja Äiti Amma.

Kirsi Ranto on laulaja-lauluntekijä sekä kirjoittaja ja ohjaa lisäksi meditaatioryhmiä ja retriittejä ympäri Suomea. Hänen ensimmäinen kirjansa Ole se valo joka olet (2013) löysi heti runsaan lukijakunnan. Kirsin kotisivuilta www.bethelightyouare.com löytyy lisätietoa Kirsistä, mm. tuoreimmat uutiset, linkki hänen blogiinsa ja musiikkia kuunneltavaksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsi Ranto

Julkaistu

2015-03-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

154 sivua

Tietoa kirjasta Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti

Lue heti touhukas elamakerrat Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti, minkä kera vietät vertaistaan vailla olevia fiiliksiä. Kirjan kirjoittajana on ollut Kirsi Ranto. Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti on pituudeltaan 154 sivua, joten erittäin sopiva pituus läpi käytäväksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä messissä kuuntelet jopa 0:00:00 h. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista nauttia kirjasta missä tahansa haluat vaika pyöräilessä. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2015-03-16 julkaisijan Tammi toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoilevat miellyttävän vaihtoehdon iloita upeista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjojen kuunteluun sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat tahtomasi sovelluksen. Se kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 20€ kk-maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä milloinkaan kuljet. Monet palveluista tarjoilee toisaalta vapaan kokeilun, jolloin kykenet vapaasti yrittää palvelua ilman maksuja*.