Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lisa Brennan-Jobs - Pikkusintti maksuttomasti

Kaunis ja kipeä kertomus tytöstä, jonka isä sattui olemaan Steve Jobs.

Steve Jobsin tyttären muistelmat on kirja häpeästä ja salaisuuksista mutta myös sovituksesta ja anteeksiannosta, rakkaudesta ja identiteetistä. Teos tuo esille Steve Jobsin, palvotun ikonin, traagisen puolen.

Toimittaja Lisa Brennan-Jobsin muistelmateos Näkymätön tyttö on vaikuttava, kaunis tarina lapsesta, jonka isä on yksi maailman kuuluisimmista ihmisistä. Kun Lisa Brennan-Jobs oli pieni tyttö, hänen hartain toiveensa oli saada tunnustusta isältään. Isä, Steve Jobs, kuitenkin kielsi pitkään isyytensä ja kävi tervehtimässä tytärtään ja tämän epävakaata taiteilijaäitiä vain harvoin. Kun Jobs viimein otti teini-ikäisen tyttärensä luokseen asumaan, Lisan toive näytti toteutuvan. Jobs oli kuitenkin isänä arvaamaton, vaativa ja kylmä: mies, joka hallitsi suvereenisti bisneksiään mutta oli ihmissuhteissaan kömpelö ja hämmentynyt, vaikka kuinka ponnisteli. Vaikeista lähtökohdista huolimatta isä ja tytär onnistuivat lopulta löytämään välilleen yhteyden. "On harvinaista törmätä kuuluisuuden lapsen kirjoittamiin muistelmiin, joiden kirjalliset ansiot ovat yhtä kovat - tai kovemmat - kuin vanhemman maine. Näin asia Brennan-Jobsin debyytin kohdalla kuitenkin on. Heikomman kirjottajan käsissä tarina olisi helposti luisunut kirjalliseksi kostoretkeksi. Sen sijaan Brennan-Jobs tarjoaa lukijalle hätkähdyttävän kauniin kuvauksen perhesuhteista, joiden yksi osapuoli vain sattuu olemaan toinen Applen perustajista. Näkymätön tyttö on upeasti rakennettu tarina vanhemmuudesta, perheestä, rakkaudesta ja identiteetistä." - Kirkus Reviews

Lisa Brennan-Jobs (s. 1978) on amerikkalainen kirjailija ja toimittaja. Hän on Steve Jobsin esikoinen. Brennan -Jobsin äiti on taidemaalari Chrissann Brennan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lisa Brennan-Jobs

Julkaistu

2019-03-12

Lukija

Karoliina Niskanen

Äänikirjan pituus

859 min

E-kirjan pituus

301 sivua

Tietoa kirjasta Pikkusintti

Pikkusintti on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Lisa Brennan-Jobs. Pikkusintti on pituudeltaan 301 sivua, siis erittäin kelvollinen pituus lukemiseen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka messissä vietät peräti 14:19:11 h. Äänikirja on helppo konsti kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet julkisessa ja luo myös kävelystä kivemman. Tätä kirjaa lukee Karoliina Niskanen. Tämän kirjan julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2019-03-12. E- ja äänikirjat jakavat vetoavan tilaisuuden nautiskella kiehtovista kirjoista matkustaessa ja kotona. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen jolloin kyydissäsi on monia kirjoja. Silloin kun mielit mennä oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, sinun alkaa ainoastaan tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e ja käytössäsi on huikea valikoima omalaatuisia e-kirjoja. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän vertainen palvelu käypä itsellesi, niin onnistut testata valitsemaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.