Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Liisa Seppänen - Poika joka unohtui maksuttomasti

Toisenlaisen sotaorvon tarina

Sota-ajan lapset - sotaorvot, evakot, sotalapset - olivat sopeutumisen mestareita. Sekavissa oloissa myös särkyi paljon perheitä. Lasten suru ja kysymykset jäivät kuulematta.
Mikkelissä 1941 syntynyt Reijo ei jäänyt orvoksi vaan unohtui lastenkotiin. Hänen tarinansa kantaa sota-ajan tunneperintöä, joka näkyy yhä Suomessa. Sylin puute on hukutettu sisuun, tunneköyhyys työhön. Yksin pärjääminen on hyve, riippuvuus toisista heikkous.
Unohdettuja lapsia on tänäänkin. Vaikka lapsi torjuisi surunsa, sen vaikutus ei katoa. Reijosta tuli häpeän kantaja. Lopulta hän päätti hylätä häpeän ja ottaa selvää lapsuudestaan. Unohdetullekin kuuluu oikeus elämäntarinaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Liisa Seppänen

Julkaistu

2019-04-15

Lukija

Jussi Puhakka

Äänikirjan pituus

320 min

E-kirjan pituus

115 sivua

Tietoa kirjasta Poika joka unohtui

Mielenkiintoinen Poika joka unohtui on ihastuttava elamakerrat, jota luettaessa ajankulu haihtuu tyystin. Opuksen on kirjoittanut Liisa Seppänen. Kyseisestä kirjasta löytyy 115 sivua, joiden mukana mahdat tuntea mielenkiintoisa elämyksiä. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan vaadittua tyytyä yksin luettavaan versioon, vaan saatavissa on kanssa 5:20:59 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin fantastinen konsti nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, taksissa tai esimerkiksi lenkillä. Tämän äänikirjan lukijana toimii Jussi Puhakka. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-04-15 julkasijan Otava toimesta. Pane alulle samantien äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin pääset nautiskelemaan kirjoista täysin aintlaatuisella tavalla. Tämä koko homma onnistuu luonnikkaasti, kun ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä tietyllä maksulla, millä kykenee kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja ja lukemaan vaikuttavia elektronisia kirjoja. Kun et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu asiallinen sinulle, niin onnistut kokeilla tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.