Lue tai kuuntele

Arja Ahtaanluoma - Puolinainen maksuttomasti

Kuvittele, että kaikki raajasi amputoidaan.

Kun toimelias perheenäiti on yhtäkkiä täysin muiden armoilla, hän tarvitsee valtavasti voimia ja aikaa ollakseen enemmän kuin puolinainen.

”Avasin silmiäni varovasti. Valkoiset, yläosastaan rei’itetyt verhot ympäröivät minua, katossa palmurannan kuva. Ympäristö näytti hämärästi tutulta. Yritin muistella, missä mahdoin olla ja etenkin miksi. Viereltäni kuului koneiden piippausta, rytmikästä, vaativaa. Sairaala, niinhän se olikin, teho-osasto, jonne minut oli viety, kun olin käynyt päivystyksessä valittamassa murtunutta kylkiluuta. Eihän kylkiluun murtumasta joudu teholle, eihän? Mitä kummaa oli tapahtunut?”

Arja Ahtaanluoma on Turussa asuva yrittäjä, äiti ja insinööri, joka oli tapaturman seurauksena menettää henkensä. Puolinainen on kertomus toipumisesta ja taisteluista, uskosta ja epätoivosta. Siitä, miten suurikin suru on pieni ja pienikin ilo suuri.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arja Ahtaanluoma

Julkaistu

2020-09-29

Lukija

Ella Pyhältö

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Puolinainen

Lue heti tapahtumarikas elamakerrat Puolinainen, minkä kera koet uniikkeja hetkiä. Kirjan teki Arja Ahtaanluoma. Kyseinen teos on pituudeltaan 0 sivua, eli kirjaa riittää muutamaksi lukuhetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka mukana koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin mukava konsti kuunnella kirjaa ollessasi ratikassa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. Äänikirjan mukavana äänenä toimii Ella Pyhältö. Teos on alunperin julkaistu 2020-09-29 julkaisijan tuntematon toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan perusteellisesti uudenlaisen konstin nauttia kirjoista. Silloin kun sinulla on omistamasi kännykkäsi mukana, niin sinulla on lisäksi seurassasi tuhansia kirjoja. Se onnistuu suorittamalla 10 - 20e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä koskaan menet. Kun yhä epäilet käyttäisitkö sovellusta, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.