Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tara Koivukoski - Rikottu enkeli : nainen bikereiden maailmassa maksuttomasti

Kun laki ei suojele

Tosielämän kertomus siitä, miten kaikesta voi selvitä. Uskallatko astua maailmaan, jossa suojelusenkelit liikkuvat moottoripyörillä?

Rikottu enkeli on kertomus yhden naisen tiestä väkivallan alta vapauteen. Se ravistelee valtavirran käsityksiä hyvästä ja pahasta ja raottaa verhoa pahoiksi leimattujen bikereiden maailmaan naisen näkökulmasta. Voiko poliisin prosenttijengiksi nimeämä joukko ollakin pelastaja? Kuka on lopulta rikollinen, ja kuka suojelee heikompia? Mikään ei ole mustavalkoista – ei edes se, että laki suojelee kansalaisia.

Tara Koivukoski on sairaanhoitaja, äiti ja psykologian opiskelija. Hän on pienestä asti viihtynyt kirjojen parissa ja tahtoo pukea tunteita ja tarinoita rehellisiksi ja suoriksi sanoiksi. Eläimiä ja luontoa rakastava maalaismimmi haluaa kirjojensa kautta tuoda lukijalle toivoa ja näkökulman lempeään vahvuuteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tara Koivukoski

Julkaistu

2020-01-28

Lukija

Karoliina Niskanen

Äänikirjan pituus

538 min

E-kirjan pituus

201 sivua

Tietoa kirjasta Rikottu enkeli : nainen bikereiden maailmassa

Rikottu enkeli : nainen bikereiden maailmassa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Tara Koivukoski. Tämän pituus on 201. Älä tyydy yksin e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 8:58:31 tunnissa. Äänikirja onkin toimiva keino nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, taksissa tai vaikka kävelyllä. Tämän äänikirjan kertoja on Karoliina Niskanen. Teos on julkaistu 2020-01-28 ja teoksen julkaisijana on Tammi. Aloita saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen jolloin kyet iloitsemaan kirjoista aivan tuoreella keinolla. Äänikirjat sekä e-kirjat kulkevat mukvasti mukanasi omassa kännykässäsi. Tämä kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15e kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi äärimmäisen vaivatonta, koska kykenet sitoutumatta yrittää sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.