Lue tai kuuntele

Corien van Zweden - Rinnat maksuttomasti

Kiehtova ja ajatuksia herättävä teos rintojen ja naisten elämästä.

Rinnat vaikuttavat naisen identiteettiin läpi elämän. Rinnoilla on monta roolia ja monta tehtävää, mutta mitä me lopulta tiedämme niistä?

Hollantilainen Corien van Zweden ryhtyi tutkimaan omien rintojensa elämäntarinaa, kun hän havahtui menettävänsä toisen rintansa syöpähoitojen myötä. Oman henkilökohtaisen kokemuksensa kautta van Zweden puhuttelee kaikkia naisia. Minkälaisia merkityksiä yhteiskuntamme antaa rinnoille ja millaisen identiteetin me niiden kanssa rakennamme. Rinnoilla on monta mahdollista tehtävää naisen elämän aikana. Tämä kaikille naisille tärkeä kirja valottaa suhdettamme rintoihin ja panee ajattelemaan niiden merkitystä niin yksityisesti kuin kulttuurisesti.

Corien van Zweden on hollantilainen terveysaiheisiin erikoistunut toimittaja. Hän on julkaissut monia kirjoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Corien van Zweden

Julkaistu

2021-02-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Rinnat

Lue välittömästi vauhdikas elamakerrat Rinnat, jonka avulla vietät tavattomia fiiliksiä. Kirjan kirjoitti Corien van Zweden. Kyseinen elamakerrat pitää sisällään 0 sivua, minkä parissa iloita vaikka moni hetkinen. Digitaalisen kirjan vierellä tarjottavana on lisäksi mainio äänikirja, minkä mukana vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, vaan pystyt nauttia kirjasta missä mielit muun muassa metrossa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2021-02-04 julkasijan tuntematon toimesta. Pane alulle saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin pystyt iloitsemaan kirjoista hyvin uudella keinolla. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat kätevästi mukana kännykässäsi. Jos haluat päästä kunnolla äänikirjojen maailmaan, sinun pitää vain maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ jolloin hyödynnettävänäsi on huikea valikoima äänikirjoja. Iso osa palveluista tarjoaa samoin maksuttoman ilmaisjakson, milloin voit kahleettomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.