Äänikirja

Lue tai kuuntele

Pekka Turunen - Salaisen sodan asiamies maksuttomasti

Salainen partiomies, asekätkijä, Stella Polaris -operaation valmistelija, Nato-maiden vakooja... Mannerheim-ristin ritari Paavo Suorannan elämäntarina tarjoaa poikkeuksellisen näkymän suomalaiseen tiedusteluhistoriaan.

Salaisen sodan asiamies kuvaa Suorannan taivalta talvisodan partiomatkoilta välirauhan tiedusteluretkille ja jatkosodan kaukopartioihin. Ansiokas teos valaisee erityisesti jatkosodan jälkeisiä tiedusteluhankkeita, jotka ovat pysyneet pitkään sotahistorian kartoittamattomana alueena: Päämajan kaukopartiopataljoonan Stella Polarista, asekätkentää ja tiedustelutoiminnan suojaksi perustettuja peiteyrityksiä. Suomalaisten sodanjälkeistä yhteistyötä länsitiedustelun kanssa on pidetty yksittäisten miesten maanpetoksellisena toimintana, mutta Salaisen sodan asiamies osoittaa, että Pääesikunta ja Rajavartiolaitos olivat mukana toiminnassa.

Vahvasti taustoitettu ja vetävästi kirjoitettu teos liittää Suorannan elämäntarinan suomalaisen sotahistorian laajempaan kehykseen ja syventää käsitystä sodan jälkeisestä tiedustelusta. Salaisen sodan asiamies nousi ilmestymisensä (2006) jälkeen alansa klassikoksi ja hakuteokseksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pekka Turunen

Julkaistu

2020-04-24

Lukija

Raiko Häyrinen

Äänikirjan pituus

722 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Salaisen sodan asiamies

Lue nyt vauhdikas elamakerrat Salaisen sodan asiamies, minkä kanssa elät imuistoisia elämyksiä. Pekka Turunen on teoksen kirjoittajana. Lukemista löytyy 0 sivua, minkä avulla saatat tuntea mahtavia kokemuksia. Digitaalisen kirjan kanssa käytettävänä on myös mainio äänikirja, jonka parissa vietät vähintään 12:02:59 tuntia. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa myös kun olet bussissa ja se tekee myöskin iltalenkistä kivemman. Kirjan on lukenut Raiko Häyrinen. Teos on alunperin julkaistu 2020-04-24 julkaisijan Atena toimesta. E- ja äänikirjat tuottavat loistavan vaihtoehdon iloita upeista kirjoista matkustaessa tai kotona. Se kaikki toimii vaivattomasti, kun ainoastaan omistat kännykän. Mikäli tahdot mennä' kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun aloittaa ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e niin käytössäsi on huikea valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Suurinosa palveluista tarjoaa kanssa maksuttoman ilmaisjakson, tällä tavoin pystyt vapaasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.