Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Marja Kurki - Silkkitieni maksuttomasti

Marja Kurki lähti vuonna 1955 Atlantin poikki vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin armeijan vanhalla joukkojenkuljetuslaivalla. Samalla mentaliteetilla hän lähti silkkitielle Kiinaan vain kolme vuotta kulttuurivallankumouksen päättymisestä - ja perusti yrityksensä pahimpaan lama-aikaan.

Monta kertaa Kurki on innostunut, ajattelematta toiminut, liian myöhään katunut, sitten ihmetellyt mitä tuli tehtyä, ja lopuksi todennut, että kannatti sittenkin. Sellainen on hänen elämänsä: toinen toistaan yllättävämpiä käänteitä, uusia ajatuksia, mielenkiintoisia matkoja ja uusia näkökulmia maailmaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marja Kurki

Julkaistu

2020-09-02

Lukija

Ritva Holmström

Äänikirjan pituus

475 min

E-kirjan pituus

156 sivua

Tietoa kirjasta Silkkitieni

Silkkitieni on häkellyttävä ja mielenkiintoinen elamakerrat, joka ei todella jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Marja Kurki. Silkkitieni on pituudeltaan 156 sivua, siis kelvollinen pituus luettavaksi. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta tarve tehdä valinta yksin luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on myös 7:55:17 h pituinen äänikirja. Äänikirja on kätevä konsti kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet autossa ja se tekee lisäksi kävelystä jännittävämmän. Tämän kirjan lukee Ritva Holmström. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2020-09-02. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat perusteellisesti innovatiivisen konstin iloita kirjoista. Kun sinulla on ikioma puhelimesi mukanasi, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Paras vierailijalle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa jolloin voit sitoutumatta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä selvittää onko palvelu juuri sinulle sopiva.