Äänikirja

Lue tai kuuntele

Petri Sarjanen - Simo Häyhä - Valkoinen kuolema maksuttomasti

Valkoinen kuolema on kertomus pienen miehen matkasta suureen sotaan. Maineikkaalla Kollaan rintamalla karjalaisesta suojeluskunnan mestariampujasta Simo Häyhästä tulee valkoinen kuolema, hiljainen ja omien kunnioittama mies, joka antaa tekojen puhua puolestaan. Yhtenä lumipukuisista urheista taistelijoista, joita viholliset pelkäsivät. Simo Häyhää pidetään kansainvälisesti kaikkien aikojen tehokkaimpana tarkka-ampujana.

Simo Häyhän ohella Kollaan rintamalla taisteli monia värikkäitä hahmoja. Komppanianpäällikkö kapteeni Aarne Juutilainen eli Marokon kauhu, pataljoonankomentaja ja sotakenttien kosmopoliitti Carl von Haartman, Sota-Ville eli rykmentinkomentaja Ville Teittinen sekä divisioonankomentaja eversti Svensson, vanha ratsuväen upseeri. Tämä on myös heidän tarinansa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Petri Sarjanen

Julkaistu

2020-05-18

Lukija

Turkka Mastomäki

Äänikirjan pituus

233 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Simo Häyhä - Valkoinen kuolema

Kuuntele välittömästi tapahtumarikas elamakerrat Simo Häyhä - Valkoinen kuolema, jonka rinnalla elät suurenmoisia kokemuksia. Teoksen on kirjoittanut Petri Sarjanen. Tämä kirja on pituudeltaan 0 sivua, näin ollen iloa piisaa lukuisaksi ajanjaksoksi. Nytkään ei ole onneksi pakollista tyytyä yksin luettavaan versioon, sen sijaan saatavissa on myös 3:53:24 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä jossa milloinkin kuljetkaan ja se luo matkastasi kiinnostavamman. Tässä lukijana on Turkka Mastomäki. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-18 julkasijan Lind & Co toimesta. Käynnistä heti äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin pääset nauttimaan kirjoista hyvin tuoreella tavalla. Se koko homma onnistuu vaivattomasti, kun vain omistat puhelimen. Suorittamalla kk-maksun aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat sinun elinaikanasi. Useat ohjelmista tarjoilee niin ikään ilmaisen ilmaisjakson, milloin kykenet esteettömästi yrittää sovellusta ilman maksuja*.