E-kirja

Lue tai kuuntele

Walter Isaacson - Steve Jobs maksuttomasti

Digiajan ikonin, aikamme vallankumouksellisimman yritysjohtajan tarina

Steve Jobs perusti yrityksen, jossa luovan mielikuvituksen ja insinööritaitojen ennakkoluuloton yhdistelmä synnytti ennennäkemättömän menestystarinan. Huimat ideat muuntuivat tuotteiksi, jotka mullistivat useita teollisuudenaloja tietokone- ja musiikkiteollisuudesta matkapuhelimiin ja digitaaliseen kustantamiseen. Jobsin innovaatiot vaikuttavat ihmisten elämään kaikkialla maailmassa.

Elämäkerta perustuu kahden vuoden aikana tehtyihin kymmeniin Jobsin itsensä sekä perheenjäsenten, ystävien, vihamiesten, kilpailijoiden ja kollegoiden haastatteluihin. Jobs ei asettanut minkäänlaisia vaatimuksia kirjan sisällön suhteen. Päinvastoin, hän rohkaisi tuntemiaan ihmisiä puhumaan avoimesti ja rehellisesti. Myös Steve Jobs puhui suoraan henkilöistä, joiden kanssa hän on työskennellyt ja kilpaillut.

Haastateltujen kertomasta välittyy kaunistelematon kuva Jobsin poikkeuksellisesta persoonasta. Särmikäs Jobs saattoi ajaa ihmiset ympärillään raivoon ja epätoivoon, mutta myös huippusuorituksiin. Hänen pakkomielteensä, taiteellisuutensa, intohimonsa ja kunnianhimonsa näkyivät niin hänen johtamistyylissään kuin yksityiselämässään. Steve Jobs kuoli 5.10.2011.

Walter Isaacson (s. 1952) on yhdysvaltalainen toimittaja ja elämäkertakirjailija. Jobs pyysi useita kertoja häntä kirjoittamaan elämäntarinansa, mutta Isaacson halusi lykätä aloitusta eläkeikään. Jobsin sairastuttua selvisi, että käsillä olisi viimeiset hetket ja Isaacson tarttui työhön.

"Steve Jobs oli suurin keksijä sitten Thomas Edisonin. Hän toi maailman sormenpäihimme." - Steven Spielberg

"Steven intohimo yksinkertaisuuteen ja eleganssiin jättää meille perinnön, joka säilyy sukupolvien ajan." - Stephen Elop

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Walter Isaacson

Julkaistu

2011-10-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

629 sivua

Tietoa kirjasta Steve Jobs

Lue heti tapahtumarikas elamakerrat Steve Jobs, jonka kera vietät ainutlaatuisia elämyksiä. Tämän huikean teoksen on kynäillyt Walter Isaacson. Steve Jobs on pituudeltaan 629 sivua, joten vallan kelvollinen pituus lukemiseen. Sinun ei ole silti pakollista tyytyä vain luettavaan versioon, lisäksi hankittavissa on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on mahtava keino kuunnella kirjaa hetkinä kun olet matkustamassa ja saa lisäksi kävelystä mielenkiintoisemman. Kirjan rentouttavana kertojana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2011-10-31. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin mieleinen konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä menetkään. Silloin kun sinulla on omistamasi puhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös mukanasi satoja kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen yrittäminen on niin ikään tosi mutkatonta, sillä pystyt vapaasti kokeilla sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.