E-kirja

Lue tai kuuntele

Nina Suni, Maiju Ristkari - Sukupuolena ihminen maksuttomasti

Ihan totta! -tietokirjakilpailun nuorten sarjan voittajateos on ensimmäinen nuorille suunnattu suomenkielinen teos sukupuolen moninaisuudesta ja transsukupuolisuudesta.

Sukupuolena ihminen on 2010-luvun nuorille suunnattu tietopaketti sukupuolen moninaisuudesta. Se on hyödyllinen niin trans- kuin cis-nuorille sekä heidän vanhemmilleen, mutta myös opettajille, oppilashuollon työntekijöille, hoitohenkilökunnalle ja kaikille, jotka haluavat ymmärtää, mistä sukupuoli-identiteeteissä ja erityisesti transsukupuolisuudessa on kyse.

Kirja tarjoaa asiallista, tieteeseen ja kokemusasiantuntijuuteen perustuvaa tietoa ajankohtaisesta aiheesta, josta julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa liikkuu hyvin erilaisia näkemyksiä. Lähestymistapa on käytännönläheinen ja myötätuntoinen ‐ kirja on tarkoitettu avuksi ja tueksi niille, jotka pohtivat omaa sukupuoltaan. Se avartaa ymmärrystä siitä, kuinka moninaisia tapoja on olla ihan tavallinen ihminen. Sukupuolena ihminen pohjautuu Maiju Ristkarin, Nina Sunin ja valokuvaaja Vesa Tynin samannimiseen dokumenttiprojektiin, joka käynnistyi vuonna 2015 ja jatkuu edelleen. Projektiin liittyvä valokuvanäyttely on kiertänyt Suomea syksystä 2016 alkaen. Vesa Tynin valokuvia ja näyttelyssä esiintyvien transihmisten tarinoita on mukana myös kirjassa. www.sukupuolenaihminen.fi Kustannusosakeyhtiö Tammen ja Tietokirjallisuuden edistämiskeskuksen Ihan totta! -tietokirjakilpailussa etsittiin uusia ja ajankohtaisia tietokirjoja lasten ja nuorten sarjoissa. Teemoja oli kaksi: Monimuotoinen maailmamme sekä Toimiva ja tunteva ihminen. Tammi julkaisee molempien sarjojen voittajateokset syksyllä 2018.

Maiju Ristkari on tehnyt pitkään töitä sukupuolen moninaisuuteen liittyvien teemojen parissa. Nina Sunin tausta on kuvataiteen kentällä. Vesa Tyni on henkilökuvaukseen erikoistunut palkittu valokuvaaja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nina Suni, Maiju Ristkari

Julkaistu

2018-10-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

141 sivua

Tietoa kirjasta Sukupuolena ihminen

Kutkuttava Sukupuolena ihminen on tyylikäs elamakerrat, jota lukiessa aika karkkoaa kokonaan. Kirjan on kirjoittanut Nina Suni, Maiju Ristkari. Teoksesta löytää 141 sivua, joiden rinnalla saatat tuntea ainutkertaisia lukuhetkiä. Luettavan kirjan kanssa tarjolla on lisäksi omaperäinen äänikirja, jonka parissa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei hillitse lukijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta milloin mielit esimerkiksi junassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Kustannusosakeyhtiö Tammi 2018-10-10. E- ja äänikirjat tarjoavat oivan vaihtoehdon nautiskella kiehtovista kirjoista matkalla tai kotona. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat kulkevat mukavasti mukana puhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Usea ohjelmista antaa myöskin vapaan kokeilun, jolloin pystyt esteettömästi kokeilla palvelua ilman euroakaan*.