E-kirja

Lue tai kuuntele

Jouko Vuolle, Arto Teronen - Suomalaisia urheilijakohtaloita maksuttomasti

Sankareita ja konnia, sisupusseja ja boheemeja, oman tiensä kulkijoita

Ilo ja onni, kärsimys ja pettymykset - ne kuuluvat ihmiselämään. Tässä teoksessa esitellään merkittävien suomalaisten urheilijoiden ja urheiluvaikuttajien ainutlaatuisia tarinoita. Kohdetta kunnioitetaan, mutta rosoisimpiakaan elämänpolkujen vaiheita ei väistellä.

Kirjassa on kaksikymmentä henkilökuvaa ihmisistä, jotka ovat antaneet suomalaisille monia ikimuistoisia hetkiä. Kirjan kirjoittajat Arto Teronen ja Jouko Vuolle, ovat tehneet suosittua radiosarjaa Kiveen hakatut ja julkaisseet useita kirjoja. Tässä teoksessa he kertovat jälleen uusia mielenkiintoisia elämänkohtaloita suomalaisista sankareista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jouko Vuolle, Arto Teronen

Julkaistu

2016-01-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

201 sivua

Tietoa kirjasta Suomalaisia urheilijakohtaloita

Suomalaisia urheilijakohtaloita on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Jouko Vuolle, Arto Teronen. Suomalaisia urheilijakohtaloita on pituudeltaan 201 sivua, elikä asiallinen pituus lukemiseen. Tottakai ei ole pakko tyytyä vain luettavaan versioon, sen sijaan saatavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan onnistut nautiskella kirjasta milloin tahdot kuten lenkillä. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Kirjapaja 2016-01-20. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin kykenet nauttimaan kirjoista aintlaatuisella keinolla. Tämä koko juttu sujuu helposti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Se onnistuu maksamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä liikut. Iso osa äänikirjapalveluista antaa lisäksi vapaan kokeilujakson, tällä tavalla kykenet sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.