E-kirja

Lue tai kuuntele

Liisa Immonen - Sweet Manhattan maksuttomasti

Sweet Manhattan kokoaa Liisa Simolan elämänmakuiset muistot ja tarinat hänen kohtaamistaan ihmisistä ja kuvaa samalla kiinnostavasti New Yorkin muuttumista kolmen vuosikymmenen aikana.

Kun 22-vuotias Liisa Simola matkustaa New Yorkiin vuonna 1969, on vastassa lähes konkurssin partaalla oleva kaupunki, jonka rosoisuus kiehtoo seikkailunhaluista nuorta toimittajaa. Simola alkaa työskennellä vapaana toimittajana, ja edessä on kolmen vuosikymmenen mittainen löytöretki maailman kuuluisimpien ja vaikutusvaltaisimpien ihmisten elämään.

Liisa Simolan ensimmäinen haastateltava on ujoksi paljastuva Andy Warhol. Vuosien varrella haastattelunauhurin äärellä istuu kymmeniä elokuva- ja taidemaailman tähtiä: Sophia Lauren, Rita Hayworth, Salvador Dali, Meryl Streep, Woody Allen, Bette Davis… Juttukeikoillaan Simola kohtaa myös monia muita kiinnostavia ihmisiä dieettiguruista Egyptin kuningattareen ja Ivana Trumpista Fidel Castroon.

Tärkeäksi tukikohdaksi muodostuu Studio 54, kaupungin muodikkain disko, jossa Simola tapaa ja haastattelee kuuluisuuksia ilta ja yö toisensa jälkeen. Tähdet kertovat yksityiselämästään yllättäviäkin asioita ja paljastavat myös inhimillisen puolensa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Liisa Immonen

Julkaistu

2018-10-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

211 sivua

Tietoa kirjasta Sweet Manhattan

Sweet Manhattan on mielenkiintoinen ja kiintoisa elamakerrat, mikä ei todella jätä todellakaan väsyneeksi. Liisa Immonen on teoksen kirjoittajana. Kirjasta löytää 211 sivua, joiden mukana kykenet tuntea unohtumattomia lukuhetkiä. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä matkassa vastaanotat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin toimiva keino kuunnella kirjaa kun olet julkisessa ja se tekee myös kävelystä ainutlaatuisemman. Äänikirjan mukavana kertojana toimii tuntematon. Kirja on julkaistu 2018-10-11 ja teoksen julkaisijana toimii Bazar. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin asennat parhaan sovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti 10-15€ maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Mikäli et ole varma onko tämän tyyppinen palvelu kelpo sinulle, niin onnistut yrittää tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.