E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirkko Vekkeli, Ismo Loivamaa - Sylvi Salonen – Viimeinen diiva maksuttomasti

Sylvi Salonen (1920–2003) on ollut yksi Suomen rakastetuimmista näyttelijättäristä, teatterineuvos ja viimeinen oikea diiva – kun sanalla tarkoitetaan suuren luokan näyttelijää, joka ottaa yleisönsä vaivatta roolissa kuin roolissa. Sylvistä riittää herkullisia anekdootteja.

Hauskasti ja vetävästi kirjoitettu kirja seuraa Sylvin tarinaa porilaisesta talouskoululaisesta aina juhlituksi ja palkituksi Tampereen työväenteatterin tähdeksi. Koko kansan Sylvin hänestä teki kuitenkin televisio. Hänet muistetaan mm. Heikin ja Kaijan Lahtiskana ja Tankki täyteen -sarjan Emmi Viléninä. Runsaasti kuvitetussa kirjassa muistojaan Sylvistä kertovat hänet läheisesti tunteneet työtoverit ja ystävät Eila Roineesta Ilmari Saarelaiseen, Neil Hardwickista Kurt ja Eppu Nuotioon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirkko Vekkeli, Ismo Loivamaa

Julkaistu

2017-09-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

145 sivua

Tietoa kirjasta Sylvi Salonen – Viimeinen diiva

Sylvi Salonen – Viimeinen diiva on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän uskomattoman teoksen on tehnyt Pirkko Vekkeli, Ismo Loivamaa. Kyseinen Category on sivumäärältään 145 sivua, näin ollen iloa riittää lukuisaksi illaksi. Nykypäivänä ei ole silti vaadittua tehdä valinta vain luettavaan versioon, vaan kuunneltavissa on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä missä ikinä kuljetkaan eli se luo matkastasi kiintoisamman. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2017-09-03 julkaisijan Minerva Kustannus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät hyvin innovatiivisen konstin nauttia kirjoista. Kun sinulla on kännykkäsi taskussa, niin sinulla on myöskin taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Suorittamalla sovitun kuukausihinnan korkkaat siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Useat äänikirjapalveluista tarjoilee myös veloituksettoman kokeilun, ja näin voit rajattomasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.