Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eriksson Anssi, Timo Tolkki, Anssi Eriksson - Timo Tolkki maksuttomasti

Avoin ja kaunistelematon omaelämäkerta kansainvälisesti arvostetun kitaristi-säveltäjä TimoTolkin elämästä ja urasta.

Tolkki tunnetaan erityisesti 1990-luvulla suomalaista metallimusiikkia ensimmäisten joukossa maailmalle vieneestä Stratovarius-yhtyeestä.

Lahjakas muusikko menetti isänsä traagisesti teini-ikäisenä, mistä hänen oli vaikea selviytyä. Hän paini menestyksen vuosinakin mielenterveydellisten ongelmien kanssa, jotka olivat ottaa miehestä voiton useampaan otteeseen. Vaikeuksien ohessa syntyi paitsi lukuisia lajityyppinsä klassikkokappaleita myös ulkomusiikillisia ylilyöntejä, joita puitiin lööppien otsikoissa asti.

Kirja raottaa verhoa kokonaisen musiikkityylin historiaa muovanneiden levyjen äänityssessioihin ja avaa suoran yhteyden niiden kapellimestarina toimineen omapäisen taiteilijan mielen syövereihin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eriksson Anssi, Timo Tolkki, Anssi Eriksson

Julkaistu

2020-04-14

Lukija

Paavo Kerosuo

Äänikirjan pituus

321 min

E-kirjan pituus

124 sivua

Tietoa kirjasta Timo Tolkki

Lue heti tapahtumarikas elamakerrat Timo Tolkki, jonka mukana elät suurenmoisia elämyksiä. Kirjan kirjoittajana on ollut Eriksson Anssi, Timo Tolkki, Anssi Eriksson. Kirjasta löytää 124 sivua, joiden kanssa pystyt elää jännittäviä oivaluksia. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka seurassa vietät lukuhetkiä jopa 5:21:40 h. Äänikirja on mahtava tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja se tekee myös kävelystä kivemman. Tämän kirjan sinulle lukee Paavo Kerosuo. Kirjan on julkaissut Minerva 2020-04-14. Aloita oitis äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen jolloin kyet iloitsemaan kirjoista todella uudella keinolla. Se koko juttu toimii helposti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Sitten kun haluat mennä' kunnolla e-kirjojen maailmaan, niin sinun alkaa pelkästään maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa jolloin käytössäsi on jättimäinen valikoima omalaatuisia kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on myös suunnattoman vaivatonta, koska kykenet sitoutumatta testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.