E-kirja

Lue tai kuuntele

Arnold Schwarzenegger, Peter Petre - Total Recall maksuttomasti

Legendan uskomaton elämäntarina

"SYNNYIN NÄLÄNHÄDÄN keskelle. Oli vuosi 1947, ja Itävaltaa miehittivät liittoutuneiden armeijat, jotka olivat lyöneet Hitlerin Kolmannen valtakunnan."

Arnold Schwarzenegger varttui pienessä itävaltalaisessa kylässä unelmoiden suuresta maailmasta. Sodanjälkeisen pula-ajan lapsena hänen paratiisinsa siinsi Amerikassa. Tien Atlantin yli avasi ankara treeni, jolla nuori Arnold muovasi itsestään kehonrakennuksen superlupauksen. Ja yhtäkkiä hän oli keskellä kuhisevaa Kaliforniaa, vasta 21-vuotiaana, tuoreena Mr. Universena.

Viiden vuoden kuluttua Arnold oli kehonrakennuksen kuningas ja voitti lukuisia mestaruuksia. Hän puhui englantia yhä korostuksella, mutta hahmotteli jo askeleita kohti elokuvauraa.

Vuonna 1976 hän voitti Golden Globen roolistaan elokuvassa Loputon treeni ja pian hänestä tuli toimintaelokuvien palvottu supertähti. Predator, Terminator, Total Recall ja monet muut kassamagneetit tekivät hänestä maailmankuulun.

Vuonna 2003 Arnold Schwarzenegger valittiin Yhdysvaltain suurimman osavaltion Kalifornian kuvernööriksi. Politiikan maailmaan häntä vei myös pitkä avioliitto Kennedyjen klaaniin kuuluvan Maria Shriverin kanssa. Liitto joutui koetukselle perheskandaalin myötä.

Arnold Schwarzenegger (s. 1947) kertoo tarinansa inspiroivasti ja hauskasti. Hän on amerikkalaisen unelman järkälemäinen ruumiillistuma, olematta Mr. Täydellinen. Puutteensa hän on korvannut tahdonvoimalla. Arnoldin keskeisin ohjenuora onkin: Always stay hungry, pysy nälkäisenä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arnold Schwarzenegger, Peter Petre

Julkaistu

2012-10-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

603 sivua

Tietoa kirjasta Total Recall

Vauhdikas Total Recall on uskomaton elamakerrat, jota kuunneltaessa kellonaika karkkoaa tykkänään. Arnold Schwarzenegger, Peter Petre on kirjan kirjoittajana. Tämä elamakerrat pitää sisällään 603 sivua, joiden seassa nauttia vaikka moni hetkinen. Lisänä teoksesta löytyy lisäksi äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on upea tapa kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Äänikirjan rentouttavana äänenä toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2012-10-31 julkasijan Otava toimesta. Ääni – ja e-kirja onkin mieleinen keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä oletkaan. Mikäli sinulla on puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi taskussasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti kiinteällä maksulla, millä pystyy kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Moni äänikirjapalveluista tarjoilee samoin vapaan kokeilujakson, siten voit rajattomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.