E-kirja

Lue tai kuuntele

Saska Saarikoski, Laura Saarikoski - Trump – Yhdysvaltain presidentti maksuttomasti

Ole tappaja, isä opetti pientä poikaansa. Donald Trumpista kasvoi raivoisan voitonhaluinen ihminen, joka menestynyt rakentajana, bisnesmiehenä, playboyna, tv-ohjelman tähtenä ja lopulta myös politikkona. Ja nyt hän on Yhdysvaltain presidentti.

Kirjassa Helsingin Sanomien toimittajat ja yhdysvaltain tuntijat Laura Saarikoski ja Saska Saarikoski kertovat Donald Trumpin elämäntarinan ja selvittävät Trumpilmiön taustat suomalaisille lukijolle. Mikä selittää Trumpin käytöksen? Miten on mahdollista, että hän voitti vaalit? Mikä oli median rooli? Mitä hänen menestyksensä kertoo Yhdysvalloista? Ja millainen presidentti Donald Trumpista tulee?

Trump- Yhdysvaltain presidentti on uusi, korjattu ja täydennetty laitos Saarikosken aiemmasta Trump-kirjasta. Siinä on noin kolmasosa uutta tekstiä, ja kirja kattaa Trumpin elämäntarinan lisäksi koko kampanjan aina vaalivoittoon asti. Siksi kirjalla on nyt uusi nimi ja myös uusi kansi.

-Verenhyytävää luettavaa, Pirkko Saisio

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Saska Saarikoski, Laura Saarikoski

Julkaistu

2017-04-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

243 sivua

Tietoa kirjasta Trump – Yhdysvaltain presidentti

Trump – Yhdysvaltain presidentti on kutkuttava sekä iloinen elamakerrat, joka ei todella jätä ketään tylsistyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Saska Saarikoski, Laura Saarikoski. Teoksesta löytää 243 sivua, minkä parissa kykenet viettää mielenkiintoisa oivaluksia. Sinun ei ole siitä huolimatta pakko tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on erinoimainen konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikka lenkillä. Äänikirjan miellyttävänä lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-04-19 julkasijan HS Kirjat toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on kätevä keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan menet. Kun sinulla on ikioma kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on mukanasi satoja eri kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti 10-20e maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Moni palveluista tarjoilee samoin maksuttoman ilmaisjakson, tällä tavoin kykenet vapaasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.