E-kirja

Lue tai kuuntele

Kim Gordon - Tyttö bändissä maksuttomasti

Indierockin kuningattaren suorasanainen omaelämäkerta

Kun musiikkimaailman unelmapari Kim Gordon ja Thurston Moore erosivat 27 yhteisen vuoden jälkeen, fanit ja musadiggarit ympäri maailman kuohahtivat järkytyksestä.

Ero tiesi myös parin yhteisen bändin, Sonic Youthin, hajoamista. Gordon on rock'n'rollin vaikuttavimpia naisia, palvottu tyyli-ikoni ja roolimalli. Hän kertoo elämäkerrassaan vapautuneesti paitsi musiikistaan ja ihmissuhteistaan, myös muun muassa äitiydestä, taiteesta ja New Yorkista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kim Gordon

Julkaistu

2015-09-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

229 sivua

Tietoa kirjasta Tyttö bändissä

Tyttö bändissä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän huikean teoksen on raapustanut Kim Gordon. Teoksesta löytyy 229 sivua, joiden mukana saatat kokea ainutlaatuisia elämyksiä. Tämän lisäksi kirjasta onnistuu samoin äänikirja versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin loistava tyyli kuunnella kirjaa ollessasi sitten metrossa, autossa tai vaikkapa juoksemassa. Äänikirjan lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2015-09-30 julkasijan Otava toimesta. Aloita nyt äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista hyvin uudella keinolla. Se koko juttu onnistuu jouheasti, kun omistat kännykän. Tämä tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä koskaan liikut. Kun epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.