E-kirja

Lue tai kuuntele

Panu Rajala - Unio Mystica maksuttomasti

IHASTELTU ELÄMÄKERTA MIELIKUVITUKSEN JÄTTILÄISESTÄ

Unio Mystica on ensimmäinen laaja ja kattava elämäkerta Mika Waltarista. Kirjeisiin, haastatteluihin ja kirjailijan tuotantoon perustuva teos tuo yllättäviä piirteitä maamme kuuluisimman kirjailijan lähikuvaan. Sen myötä avautuvat niin Waltarin innoituksen lähteet, tutkimusmatkat kuin huikaisevan rakastumisen ja karvaan pettymyksen aallokot, jotka Waltari eli huippuja ja pohjia myöten. Täyttymyksen hetkinä hän saavutti unenomaisen yhteyden menneisiin aikakausiin ja kuvaamiinsa henkilöihin.

Unio Mystica oli vuoden 2008 puhutuimpia ja luetuimpia tietokirjoja. Se voitti Lauri Jäntin ja P. E. Svinhufvudin muistosäätiön palkinnon ja sai myös Historian Ystäväin Liiton myöntämän Vuoden historiakirja -tunnustuksen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Panu Rajala

Julkaistu

2011-08-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

952 sivua

Tietoa kirjasta Unio Mystica

Unio Mystica on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Panu Rajala on teoksen kirjoittajana. Kirjan pituus on 952. Tämän lisäksi e-kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla kätevä konsti kuunnella kirjaa myös kun olet bussissa ja se saa lisäksi lenkistä kivemman. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi WSOY 2011-08-25. E- sekä äänikirjat esittävät mahtavan keinon nautiskella jännittävistä kirjoista matkalla tai kotona. Tarviit vaan puhelimen niin kyydissäsi on mittaamattomasti kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Parasta käyttäjälle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa ja siten pystyt vapaasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä päättää onko palvelu sinulle kelp.