Lue tai kuuntele

Deborah Feldman - Unorthodox - Näin hylkäsin hasidijuutalaiset juureni maksuttomasti

Uskomaton tositarina Netflix-ilmiön taustalla!

Hämmästyttävä tarina nuoresta naisesta, joka murtautui tukahduttavasta perheyhteisöstään kohti toisenlaista elämää, vapautta ja onnea Manhattanin pilvenpiirtäjien keskellä.

Deborah Feldman eli lapsuutensa ja nuoruutensa New Yorkin ortodoksijuutalaisessa hasidiyhteisössä, jossa tiukasti valvotut uskonnolliset säännöt hallitsivat niin hänen ihmissuhteitaan, pukeutumistaan ja kuin lukemistaankin. Teini-ikäisenä vastentahtoisesti solmitussa, seksuaalisesti ja emotionaalisesti toimimattomassa järjestetyssä avioliitossa jännite Deborahin omien tarpeitten ja hänen uskonnollisten velvollisuuksiensa välillä kasvoi hallitsemattomaksi, kunnes hän 19-vuotiaana tuli äidiksi ja ymmärsi, että hänen olisi esteistä huolimatta löydettävä itselleen ja pojalleen tie uudenlaiseen elämään.

Deborah Feldman syntyi hasidijuutalaiseen Satmar-yhteisöön Williamsburgissa, New Yorkissa ja kasvatettiin yhteisön perinteisen elämäntavan mukaisesti. Hänen äidinkielensä on jiddiš. Hän julkaisi myyntimenestykseksi nousseen Unorthodox-muistelmateoksensa 25-vuotiaana vuonna 2012, ja siihen perustuva televisiosarja sai ensiesityksensä Netflixissä maaliskuussa 2020. Deborah asuu Berliinissä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Deborah Feldman

Julkaistu

2020-12-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Unorthodox - Näin hylkäsin hasidijuutalaiset juureni

Lumoava Unorthodox - Näin hylkäsin hasidijuutalaiset juureni on upea elamakerrat, mitä lukiessa ajankulu unohtuu kokonaan. Deborah Feldman on kirjan kirjoittajana. Tämä kirja on sivumäärältään 0 sivua, toisin sanoen iloa riittää moneksi toviksi. Älä missään nimessä tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voi kuunnella siellä jossa ikinä liikutkaan eli se luo matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on julkaistu 2020-12-23 ja kirjan julkaisijana on tuntematon. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät aivan innovatiivisen tavan iloita kirjoista. Tämä sujuu sulavasti, mikäli omistat älypuhelimen. Sovellukset pyörivät normaalisti kiinteällä maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Jos et ole varma onko tämän vertainen sovellus soveluas sinulle, niin voit testata valitsemaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.