E-kirja

Lue tai kuuntele

Jouko Vuolle, Arto Teronen - Urheilun valoja ja varjoja maksuttomasti

Legendat ja muistot elävät

Urheilijan arki on usein tasaista puurtamista. Kovan työn tavoitteena ovat auringonpaisteiset hetket ja onnistuneet suoritukset, mutta elämään kuuluu myös varjoisia kujia ja pimeitä polkuja. Arto Teronen ja Jouko Vuolle kertovat jo edesmenneiden urheilijoidemme elämästä – ihmisistä suoritusten ja tilastojen takaa. Omaisten, läheisten ja muiden urheilusankareidemme rinnalla kulkeneiden ihmisten muistoista ja kokemuksista piirtyy usein kuva moni-ilmeisistä persoonista.

Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat kokeneita urheilutoimittajia, jotka ovat tehneet suosittua Kiveen hakatut -radiosarjaa ja neljä aiempaa Kiveen hakatut -kirjaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jouko Vuolle, Arto Teronen

Julkaistu

2015-11-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

242 sivua

Tietoa kirjasta Urheilun valoja ja varjoja

Urheilun valoja ja varjoja on jännittävä ja kiintoisa elamakerrat, mikä ei ehdottomasti jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Tämän huikean kirjan on raapustanut Jouko Vuolle, Arto Teronen. Kyseinen Category on sivumäärältään 242 sivua, näin ollen iloa riittää useaksi lukuhetkeksi. Tämän lisäksi e-kirjasta löytyy samoin kuunneltava versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan onnistut nyt nautiskella kirjasta missä tahansa mielit vaika autossa. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2015-11-25 ja kirjan julkaisijana on Kirjapaja. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat tykkänään modernin konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat parhaan sovelluksen. Tilittämällä kiinteän kuukausimaksun aukaiset siis oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kirjojen yrittäminen on samoin tosi helppoa, koska voit vapaasti kokeilla palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.