E-kirja

Lue tai kuuntele

Seppo Keränen - Urho Kekkonen ja hänen vihamiehensä maksuttomasti

”Sitä paskaa ei tähän hallitukseen oteta”, Risto Ryti kivahti oikeusministeri J. O. Söderhjelmille, joka ehdotti Urho Kekkosta mukaan talvisodan hallitukseen joulukuun alussa 1939. Rytin tiuskaisu kuvaa, että Kekkonen oli merkitty mies jo aloittelevana poliitikkona.

Sisällissota, toiminta Etsivässä keskuspoliisissa, kielitaistelu, urheilupolitiikka, Lapuan liikkeen aika, AKS:n riidat ja yritys sisäministerinä lakkauttaa IKL talvisodan alla nostattivat myrskyjä Kekkosen ympärillä.

Aikaansaavalla Kekkosella oli verraton kyky hankkia vastustajia ja vihamiehiä. Pitkän ja monivaiheisen uran varrelle heitä jäi paljon. Jotkut käänsivät takkinsa. Osa pysyi Kekkosen vastaisessa oppositiossa loppuun saakka. Heitä oli puolueissa, talouselämässä, järjestöissä, virkakunnassa, yliopistoissa, armeijassa, kirkossa, kulttuuripiireissä ja lehdistössä. Kirjassa kerrotaan, keitä he olivat, mitä he tekivät ja miksi he riitaantuivat Kekkosen kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Seppo Keränen

Julkaistu

2019-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

450 sivua

Tietoa kirjasta Urho Kekkonen ja hänen vihamiehensä

Urho Kekkonen ja hänen vihamiehensä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoitti Seppo Keränen. Tämä elamakerrat pitää sisällään 450 sivua, joiden kanssa olla moni tovi. Sinun ei ole onneksi välttämätöntä rajoittua pelkästään luettavaan versioon, lisäksi saatavissa on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on kätevä tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se tekee myös kävelystä mielenkiintoisemman. Äänikirjan miellyttävänä äänenä toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-10-01 ja kirjan julkaisijana toimii Into Kustannus. E- sekä äänikirjat tuottavat kiehtovan sauman nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat reissaavat sopivasti mukana omassa älypuhelimessasi. Suorittamalla kiinteän kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen sovellus sopiva sinulle, niin onnistut testata tahtomaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.