E-kirja

Lue tai kuuntele

Maria Jotuni - Vaeltaja: Avonainen lipas II maksuttomasti

"Kaikki meidän elämämme kokemukset viittaavat siihen, että muu ei kannata kuin olla tosi."

Maria Jotunin "Vaeltaja – Avonainen lipas II" sisältää rakastetun kirjailijan aforismeja ja ajatuksia elämästä, onnellisuudesta ja rakkaudesta. Jotunin aforismit kannustavat itsetuntemukseen; ne ovat oivaltavuudessaan sopivaa luettavaa myös tämän päivän suomalaiselle.

Teos on julkaistu alun perin vuonna 1933. Kirjailija Maria Jotuni (1880–1943) on yksi mestarillisimpia suomalaisia kirjailijoita. Hänen tunnetuin teoksensa on onnetonta avioliittoa kuvaava romaani "Huojuva talo", joka julkaistiin vasta 20 vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Helsingin yliopistossa kirjallisuutta ja taidehistoriaa opiskellut Jotuni julkaisi myös näytelmiä ja novellikokoelmia. Hän käsitteli teoksissaan usein naisten asemaa ja yhteiskunnallisia epäkohtia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maria Jotuni

Julkaistu

2020-04-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

41 sivua

Tietoa kirjasta Vaeltaja: Avonainen lipas II

Kiintoisa Vaeltaja: Avonainen lipas II on suurenmoinen elamakerrat, mitä luettaessa vuorokaudenaika poistuu aivan. Teoksen teki Maria Jotuni. Tämä teos on sivumäärältään 41 sivua, näin ollen lukuiloa riittää muutamaksi toviksi. Lisänä e-kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa silloin kun olet autossa ja se tekee myös kävelystä ainutlaatuisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2020-04-13. Ääni – sekä e-kirja on mahtava tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan olet. Tämä sujuu jouheasti, mikäli vain omistat kännykän. Sitten kun mielit päästä todella äänikirjojen pauloihin, niin sinun pitää vain tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa niin käytössäsi on eeppinen yhditelmä erilaisia äänikirjoja. Kun vielä epäröit käyttäisitkö sovellusta, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.