Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Ben MacIntyre - Vakooja ja petturi maksuttomasti

Eversti Oleg Gordijevski oli uransa huipulla omistettuaan koko elämänsä KGB:lle. 46-vuotiaana hänet ylennettiin Neuvostoliiton suurlähetystön johtoon Lontooseen. Enää pitäisi käydä Moskovassa virallistamassa nimitys.

Gordijevski käveli rauhallisesti lentokentän turvatarkastuksen läpi, mutta tyynen ulkokuoren alla kalvoi pelko. Kutsussa Moskovaan oli ollut jotain outoa, ja Gordijevskilla oli hyvä syy olla huolissaan: Neuvostoliiton uskollinen palvelija oli toiminut jo vuosia kaksoisagenttina Britannian hyväksi. Jos hän oli paljastunut, Moskovassa odotti varma kuolema.

Vakooja ja petturi on päätähuimaava tositarina petoksesta, rohkeudesta ja luopumisen tuskasta. Yksikään vakooja ei onnistunut tunkeutumaan yhtä syvälle KGB:n ytimeen ja välittämään yhtä tärkeitä tietoja lännelle kuin Oleg Gordijevski - nämä tiedot muuttivat koko kylmän sodan suunnan. Hinta oli kuitenkin kova.

Vakooja ja petturi voitti vuonna 2019 CWA:n Kultaisen tikarin parhaasta rikostietokirjasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ben MacIntyre

Julkaistu

2020-04-02

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

994 min

E-kirjan pituus

314 sivua

Tietoa kirjasta Vakooja ja petturi

Vakooja ja petturi on mielenkiintoinen sekä viihdyttävä elamakerrat, mikä ei ehdottomasti jätä yhtäkään vaisuksi. Ben MacIntyre toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen elamakerrat pitää sisällään 314 sivua, joiden rinnalla nautiskella jopa moni hetki. Luettavan kirjan vierellä kuunneltavissa on myös omaperäinen äänikirja, jonka seassa vietät vähintään 16:34:44 tuntia. Äänikirja on loistava keino nauttia kirjaa olitpa junassa, taksissa tai vaikka kävelyllä. Kyseisen äänikirjan äänenä on Jukka Pitkänen. Kirjan on julkaissut Atena 2020-04-02. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi täysin uuden oven kirjojen pariin. Se koko juttu toimii helposti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Sitten kun vaadit mennä' todella e-kirjojen todellisuuteen, sinun tulee tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e niin sinulla on mahtava valikoima erilaisia äänikirjoja. Monet äänikirjapalveluista antaa samoin ilmaisen kokeilujakson, tähän tapaan pystyt rajattomasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.