E-kirja

Lue tai kuuntele

Jarmo Korhonen - Vallantavoittelijat maksuttomasti

Vastakkainasettelun aika on täällä taas

Kirja pimeästä Suomesta ja sen johtavista poliitikoista – suomalaisen politiikan hämärimmät nurkkaukset ennennäkemättömässä läpivalaisussa!

Valta vaihtuu Suomessa. Uusi tasavallan presidentti valitaan tammi–helmikuussa 2018 ja uusi pääministeri eduskuntavaaleissa huhtikuussa 2019. Väistyykö presidentti Niinistö vapaaehtoisesti, vai nujertaako hän vallantavoittelijat kuin presidentti Urho Kekkonen voimiensa vuosina? Tuleeko SDP:n puheenjohtajasta eduskuntavaalien jälkeen uusi pääministeri, ja kuka hän on? Minne lähtevät SSS-miehet Sipilä, Stubb ja Soini? Historian roskatynnyri on täynnä entisiä korvaamattomia valtiomiehiä.Vallantavoittelijat sisältää tiiviit henkilökuvat paristakymmenestä johtavasta suomalaisesta poliitikosta ja avaa heidän menneisyytensä kansalaisten silmien eteen. Samalla kirja paljastaa salaisissa kabineteissa käytävän raa'an valtataistelun, jossa ratkaistaan Suomen linja 2020-luvun maailmassa ja johon osallistuvat suomalaisten kanssa myös ydinasevaltojen edustajat: amerikkalaiset ja venäläiset, CIA ja FSB. Pimeä ulkomainen raha virtaa Suomen politiikassa. Nyt on kyse itsenäisestä Suomesta – idän vaiko lännen leirissä?

Jarmo Korhonen on kirjoittanut kolme Suomen poliittista lähihistoriaa käsittelevää tietokirjaa, Väyrysen valtakunta (2014), Valtataistelu (2015) ja Maan tapa (2015), jotka kaikki ovat herättäneet runsaasti julkista keskustelua. Hän on toiminut keskustan puoluesihteerinä 2006–2010 ja Etelä-Pohjanmaan keskustan toiminnanjohtajana 1994–2006 ja ollut keskustan ja sen ehdokkaiden vaalikampanjoissa mukana 1980-luvulta alkaen. Korhonen on tutkinut maalaisliitto-keskustan ja sen johdon salaisia arkistoja vuosilta 1958–2014 ja saanut tutustua keskustan ja sen presidenttiehdokkaiden Johannes Virolaisen, Paavo Väyrysen, Esko Ahon ja Matti Vanhasen vaalikampanjoiden salaisimpiin papereihin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarmo Korhonen

Julkaistu

2017-11-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

263 sivua

Tietoa kirjasta Vallantavoittelijat

Kiehtova Vallantavoittelijat on uskomaton elamakerrat, mitä lukiessa kellonaika haihtuu täysin. Teoksen loi Jarmo Korhonen. Tämä kirja on pituudeltaan 263 sivua, toisin sanoen lukemista piisaa useaksi illaksi. Ethän missään nimessä rajoitu vain e-kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet julkisessa ja se tekee lisäksi lenkistä kivemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teos on julkaistu 2017-11-16 ja teoksen julkaisijana on Kustannusosakeyhtiö Tammi. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat aivan modernin keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjat ja e-kirjat siirtyvät mukvasti mukana omassa puhelimessasi. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään liikut. Paras asiakkaalle on että, likimäärin kaikki sovellukset tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa ja tällä tavalla saat rajoittamattomasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja selvittää onko palvelu sinulle kelp.