Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Merete Mazzarella - Varovainen matkailija maksuttomasti

Matkoja ja paluita

"Tämä kirja käsittelee matkustamista, matkustamisen merkitystä, erilaisia tapoja matkustaa. Ennen muuta se käsittelee paluuta – ei pelkästään kotiin vaan myös muihin paikkoihin. – – Samalla matkustan myös ajassa, takaisin aikaisempiin elämänvaiheisiin, sellaisten ihmisten luokse joita ei enää ole."

Merete Mazzarellan uudessa kirjassa matkustetaan, mutta se ei ole matkakuvaus sanan varsinaisessa merkityksessä. Mazzarella kertoo pikemminkin tavasta elää ja kappaleista omaa elämänmatkaansa. Tärkeitä teemoja teoksessa ovat paluu ja toisto.Kerrontaan nivoutuu muistoja entisestä. Mazzarella luotaa matkojen ja muuttojen sävyttämiä lapsuusmuistojaan diplomaatin tyttärenä, kuvaa turismin kehittymistä ja pohtii matkustamisen merkitystä filosofien ja kirjailijoiden ajatuksista ammentaen. Matkailun yhteydet itse elämään kiteytyvät aforistisiksi mietelmiksi.Mazzarella tarjoaa esseististä pohdiskelua matkustamisen eri puolista, mainioita tuokiokuvia matkoilta, tarkkanäköistä ihmiskuvausta ja teräviä havaintoja ajan ilmiöistä.

"Nimestään huolimatta Varovainen matkailija on rohkea sukellus itse elämään." Rauha Kejonen, Karjalainen

Merete Mazzarella on pohjoismaisen kirjallisuuden professori emerita, jonka ajan ilmiöihin pureutuvat teokset ovat herättäneet poikkeuksetta vilkkaan keskustelun. Kirjallisesta tuotannostaan hän on saanut useita palkintoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Merete Mazzarella

Julkaistu

2019-01-29

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

579 min

E-kirjan pituus

199 sivua

Tietoa kirjasta Varovainen matkailija

Mieleenpainuva Varovainen matkailija on ihastuttava elamakerrat, mitä luettaessa aika unohtuu aivan. Teoksen loi Merete Mazzarella. Tämän pituus on 199. Digitaalisen kirjan ohella käytettävänä on äänikirja, minkä kanssa vietät normaalilla nopeudella 9:39:20 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella siellä jossa ikinä kuljet eli se saa matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Kirjan on lukenut Krista Putkonen-Örn. Teos on alunperin julkaistu 2019-01-29 julkaisijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle uuden oven kirjojen pariin. Tarvitset vaan älypuhelimen jolloin kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Maksamalla kiinteän kuukausimaksun vapautat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Monet ohjelmista tarjoaa myös ilmaisen ilmaisjakson, siten kykenet esteettömästi testata palvelua ilman euroakaan*.