Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tapio Lehtinen, Ari Pusa - Yksin seitsemällä merellä maksuttomasti

”Osa sieluani jää lentelemään Eteläiselle valtamerelle albatrossien kanssa.”

Tapio Lehtinen teki suomalaista purjehdushistoriaa seilaamalla maapallon ympäri yksin ja pysähtymättä. Kyseessä oli Golden Globe -yksinpurjehdus, jossa noudatettiin 50 vuotta sitten järjestetyn vastaavan kilpailun sääntöjä. Nykyaikaiset suunnistusvälineet olivat kiellettyjä. Suuntaa piti mitata sekstantin ja taivaankappaleiden avulla. Musiikkiakin sai kuunnella vain c-kasetilta. Matka oli ainutlaatuinen, koska sen aikana ei saanut pysähtyä välisatamissa. Kaikki ruoka ja juoma oli kuljetettava mukana.

Ensimmäisessä Golde Globe -purjehduksessa 1968-1969 maaliin pääsi yksi kilpailija. Heinäkuussa 2018 alkaneessa ja keväällä 2019 päättyneessä toisessa Golden Globe -kilpailussa 18 purjehtijasta maaliin pääsi vain viisi. Matkalla oli useita vaaratilanteita ja tiukkoja paikkoja. Keskeyttäminen oli lähellä monta kertaa. Sisulla ja peräänantamattomuudella Lehtinen pääsi maaliin 322 päivää lähdön jälkeen.

Yksin seitsemällä merellä avaa elävästi ja huumorintajulla Lehtisen jännittävää yksinpurjehdusta maailman merillä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tapio Lehtinen, Ari Pusa

Julkaistu

2020-04-28

Lukija

Jari Nissinen

Äänikirjan pituus

425 min

E-kirjan pituus

184 sivua

Tietoa kirjasta Yksin seitsemällä merellä

Yksin seitsemällä merellä on jännittävä ja hauska elamakerrat, mikä ei jätä varmasti väsyneeksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Tapio Lehtinen, Ari Pusa. Kyseinen Style of music on pituudeltaan 184 sivua, joten iloa piisaa lukuisaksi illaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä kera kuuntelet lukuhetkiä peräti 7:05:54 h. Tämä kirja ei rajoita kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan voit iloita kirjasta milloin mielit vaika metrossa. Tämän äänikirjan lukee Jari Nissinen. Tämän kirjan julkaisi Docendo 2020-04-28. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket täysin uuden oven kirjojen tykö. Tämä koko homma toimii sulavasti, kunhan omistat älypuhelimen. Sovellukset pyörivät yleensä 10-15€ kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia digitaalisia kirjoja. Paras vierailijalle on että, liki kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa ja näin voit rajoittamattomasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja selvittää onko palvelu justiinsa sinulle kelp.