E-kirja

Lue tai kuuntele

Sini Ezer - Aavikkohaukka maksuttomasti

"Hän oli kevyt kuin höyhen, ja maa hävisi hänen jalkojensa alta. Aurinko paistoi kirkkaana, kaikki oli valkoista ympärillä. Hän kiisi korkealla, pilvien seassa. Kun pilvet haihtuivat hänen ympäriltään, hän näki allaan aavikon, joka jatkui silmänkantamattomiin."

Kun Aaro näkee harvinaisen, valkoisen aavikkohaukan ensimmäisen kerran, hän saattaa vain aavistaa, mihin huimaan seikkailuun heidän kohtaamisensa johtaa.

Tarina unelmista, rohkeudesta ja valtameret ylittävästä ystävyydestä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sini Ezer

Julkaistu

2014-03-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

106 sivua

Tietoa kirjasta Aavikkohaukka

Aavikkohaukka on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Sini Ezer. Kyseinen teos on sivumäärältään 106 sivua, siis lukuiloa riittää lukuisaksi myöhäisillaksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka seurassa kuuntelet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin loistava konsti kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai vaikkapa pyöräilemässä. Kirjan on lukenut tuntematon. Teos on julkaistu 2014-03-10 ja kirjan julkaisijana on Otava. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjat sekä e-kirjat kulkevat helposti mukanasi omassa puhelimessasi. Kun haluat mennä' kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun alkaa vain tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e ja hyödynnettävänäsi on jättimäinen valikoima e-kirjoja. Parasta vierailijalle on että, lähimain kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa jolloin pystyt rajoituksetta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja ja miettiä onko sovellus juuri sinulle sopiva.