Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Erin Hunter - Etäiset kaiut maksuttomasti

Myrskyklaanin oppilaalla Kyyhkytassulla on erityinen lahja: hänen aistinsa tavoittavat yliluonnollisen kaukaisia asioita. Näyttää siltä, että hän kuuluu muinaisen ennustuksen tarkoittamaan kolmikkoon.

Salaisuus ennustuksesta on Kyyhkytassulle kuitenkin raskas kantaa, etenkin kun hänen kateellinen sisarensa Murattitassu alkaa epäillä hänen toimiaan. Murattitassu löytää pakopaikan unista, joissa hänelle ilmestyy salaperäinen soturi.

Kuivuuden jälkeiset rankkasateet ovat herättäneet metsän eloon, mutta samalla ne saattavat Myrskyklaanin leirin suureen vaaraan. Klaanin kohtalo on nuorten siskosten käsissä: pystyykö Kyyhkytassu estämään kohtalokkaan onnettomuuden, ja mihin Murattitassun unet klaanin johtavat?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erin Hunter

Julkaistu

2020-06-01

Lukija

Mirjami Heikkinen

Äänikirjan pituus

547 min

E-kirjan pituus

181 sivua

Tietoa kirjasta Etäiset kaiut

Lue lumoava fantasia Etäiset kaiut, jonka mukana koet vertaistaan vailla olevia elämyksiä. Kirjan on kirjoittanut Erin Hunter. Kirjan pituus on 181. Tässä tapauksessa ei ole onneksi välttämätöntä tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on kanssa 9:07:16 h pituinen äänikirja. Kuunneltava kirja ei rajoita lukijaansa iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan onnistut nauttia kirjasta missä ja milloin tahdot kuten automatkalla. Äänikirjan on lukenut Mirjami Heikkinen. Tämän teoksen julkaisi WSOY 2020-06-01. Käynnistä heti äänikirjoihin ja e-kirjoihin perehtyminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista aivan uudella tavalla. Jos sinulla on ikioma puhelimesi mukanasi, niin sinulla on seurassasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti 10-15€ kk-maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan loputtomasti erilaisia äänikirjoja tai lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Jos et ole varma onko tämän kaltainen palvelu soveluas sinulle, niin voit testata tahtomaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.