Äänikirja

Lue tai kuuntele

C. S. Lewis - Hevonen ja poika maksuttomasti

Matkoja maailman ääriin, ihmeellisiä olentoja ja elämää suurempia taisteluja hyvän ja pahan välillä - kun olet avannut oven Narniaan, mikään ei ole ennallaan

Sastra on kasvanut Kalormenissa köyhän kalastajan luona, mutta kalastaja ei ole hänen oikea isänsä. Kun kalastaja on myymässä Sastraa orjaksi, poika pakenee puhuvan hevosen, Riian, kanssa Narniaan. Matka kulkee läpi outojen kaupunkien, aavemaisten hautojen ja karujen aavikoiden. Sastra löytää itsensä ja oikean isänsä.

Hevonen ja poika on sarjan viides osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

C. S. Lewis

Julkaistu

2020-01-22

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

361 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Hevonen ja poika

Sähköistävä Hevonen ja poika on suurenmoinen fantasia, jota lukiessa kellonaika karkkoaa kokonaan. Tämän erinomaisen kirjan on kirjoittanut C. S. Lewis. Hevonen ja poika on pituudeltaan 0 sivua, eli vallan kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Tämän kirjan kanssa ei ole pakko tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, vaan hankittavissa on myös 6:01:46 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin hyvä keino kuunnella kirjaa olitpa ratikassa, autossa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Kirjan lukee Jukka Pitkänen. Teoksen on julkaissut Otava 2020-01-22. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät täysin modernin tavan iloita kirjoista. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat siirtyvät mukvasti mukana omassa kännykässäsi. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pääset kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja sekä lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähimain kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa eli pystyt sitoutumatta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko palvelu justiinsa sinulle hyvä.