Äänikirja

Lue tai kuuntele

Stephenie Meyer - Houkutus maksuttomasti

Suositun Twilight - Houkutus -kirjasarjan ensimmäinen osa!

Nykyaikaan sijoittuva veret seisauttava vanhanajan rakkaustarina 17-vuotiaan Isabellan ja vampyyrin välisestä kaiken voittavasta rakkaudesta.  "Ensinnäkin: Edward oli vampyyri. Toiseksi: osa hänestä - enkä tiennyt, kuinka voimakas se osa oli - janosi minun vertani. Ja kolmanneksi: olin silmittömästi, peruuttamattomasti rakastunut häneen."

Isabella muuttaa isänsä luo tihkuisenharmaaseen pikkukaupunkiin. Hän on valmistautunut elämänsä tylsimpään käänteeseen, mutta tapaa uudessa lukiossa kiehtovan Edwardin - yliluonnollisen komean, älykkään ja arvoituksellisen pojan. Edward käyttäytyy Isabellaa kohtaan ynseästi ja vältellen, kunnes vastahakoisesti alkavan ystävyyden kautta salaisuus selviää: Edward on vampyyri. Hän kuuluu perheeseen, joka on valinnut elämän ihmisyhteisössä ihmisverestä kieltäytyen! Vaaroja uhmaten Isabella ja Edward rakastuvat. Perinteisessä mielessä he eivät toisiaan voi saada, mutta he kohtaavat ajatuksin ja kielessä, joka on rikasta, aistillista ja kaihoisaa. Edwardista tulee Isabellan suojelusenkeli, mutta kukaan ei ole kauan turvassa, kun vaara hiipii heidän kintereilleen suhteen ulkopuolelta. Onko mikään rakkauden voimaa suurempaa? Kuuntele nyt äänikirjoina koko alkuperäinen Twilight-saaga: 1. Houkutus, 2. Uusikuu, 3. Epäilys, 4. Aamunkoi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stephenie Meyer

Julkaistu

2010-06-01

Lukija

Leena Pöysti

Äänikirjan pituus

833 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Houkutus

Vauhdikas Houkutus on mainio fantasia, jota kuunneltaessa kellonaika poistuu täysin. Kirjan kirjoittajana on ollut Stephenie Meyer. Kyseisestä kirjasta löytää 0 sivua, joiden rinnalla pystyt tuntea ainutkertaisia oivaluksia. Nykypäivänä ei ole silti vaadittua tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, lisäksi valittavana on kanssa 13:53:52 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella siellä missä ikinä menetkään ja se luo matkasta mukaansatempaavamman. Tämän kirjan lukijana on Leena Pöysti. Tämän teoksen julkaisi WSOY 2010-06-01. E- ja äänikirjat tarjoilevat kiehtovan tavan nauttia kiinnostavista kirjoista matkustaessa että kotona. Äänikirjat ja e-kirjat reissaavat sopivasti mukana omassa älypuhelimessasi. Kun haluat päästä oikeasti kirjojen pauloihin, niin sinun aloittaa tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15e jolloin hyödynnettävänäsi on jättimäinen yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Kun et ole takuuvarma onko tämän mukainen sovellus käypä sinulle, niin onnistut testata valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.