E-kirja

Lue tai kuuntele

Katri Alatalo - Ikuisesti, siskoni maksuttomasti

"Kaikki se, mikä on tapahtunut kerran, voi tapahtua uudelleen."

Ikivanhan tammilehdon kupeessa, unohdettujen kivipaasien laaksossa varttuu kaksi siskoa. Heille kerrotaan tarinoita druideista, jotka suojelevat elämää jumaliensa tavoin.

Aika on kehä, jonka rattaan naksahtavia liikkeitä kuolevaiset eivät ehdi kuulla. Mutta on tekoja, jotka pysäyttävät jopa ajan ja joita jumalatkaan eivät voi perua - ja elämä kiertää kehää, ajat letittyvät yhteen kuin hiukset.

Kelttiläisistä myyteistä ammentava Ikuisesti, siskoni on huikaiseva kertomus sisaruudesta, aikakausien kuohujen yli kantavasta rakkaudesta ja kohtalokkaasta petoksesta, joka saa kuolemankin sijoiltaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katri Alatalo

Julkaistu

2019-05-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

363 sivua

Tietoa kirjasta Ikuisesti, siskoni

Ikuisesti, siskoni on jännittävä ja viihdyttävä fantasia, joka ei ehdottomasti jätä varmasti tylsistyneeksi. Kirjan teki Katri Alatalo. Kyseinen Style on sivumäärältään 363 sivua, eli iloa piisaa usemmaksi ajankohdaksi. Lisäksi kirjasta on tehty niin ikään kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on huikea tapa kuunnella kirjaa olitpa junassa, bussissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Gummerus 2019-05-27. E- sekä äänikirjat jakavat mahtavan sauman iloita mukaansatempaavista kirjoista matkalla ja kotona. Tämä kaikki sujuu mukavasti, mikäli vain omistat kännykän. Tämä tapahtuu tilittämällä 10 - 15€ kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä ikinä liikutkaan. Usea äänikirjapalveluista tarjoaa myös maksuttoman ilmaisjakson, tähän tapaan voit kahleettomasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.