Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Erin Hunter - Iltahämärä maksuttomasti

Mitä vaaroja vaanii iltahämärän varjoissa?

Klaanikissat ovat tutustumassa uusiin reviireihinsä järven ympärillä. Elämä uudessa kodissa ei ole kuitenkaan auvoisaa. Entiset liittolaiset käyttäytyvät ihmeen vihamielisesti, ja klaanien väliset kuilut syvenevät.

Tulitähden tyttäret ovat kumpikin vaikeiden päätösten edessä: Lehtilampi joutuu valitsemaan parantajankutsumuksensa ja kielletyn rakkauden välillä, ja Oravaliidon epäilykset Vatukkakynnen petollisuudesta uhkaavat heidän välejään lopullisesti. Valitsivat he miten vain, heidän ratkaisuillaan saattaa olla vaikutusta Myrskyklaaniin lukuisien sukupolvien ajan.

Kun yllättävä vihollinen hyökkää, kissojen on ponnisteltava kaikin voimin ja uhraudut tava toistensa puolesta. Kenen on tullut aika päättää taipaleensa klaanissa ja lähteä Hopea hännän metsästysmaille?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erin Hunter

Julkaistu

2020-03-02

Lukija

Mirjami Heikkinen

Äänikirjan pituus

588 min

E-kirjan pituus

195 sivua

Tietoa kirjasta Iltahämärä

Iltahämärä on häkellyttävä ja viihdyttävä fantasia, mikä ei takuulla jätä todellakaan vaisuksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Erin Hunter. Tämä fantasia pitää sisällään 195 sivua, minkä mukana iloita jopa moni tovi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä kera koet peräti 9:48:17 h. Äänikirja onkin ainutlaatuinen käytäntö nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, bussissa tai vaikka lenkillä. Äänikirjan lukijana on Mirjami Heikkinen. Teos on alunperin julkaistu 2020-03-02 julkaisijan Art House toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoavat oivan vaihtoehdon nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkalla ja kotona. Tämä koko juttu sujuu helposti, kunhan vain omistat älypuhelimen. Sitten kun mielit mennä oikeasti äänikirjojen maailmaan, niin sinun alkaa pelkästään tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa jolloin käytössäsi on isokokoinen yhditelmä e-kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, lähes kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa ja tällä tavalla pystyt rajoituksetta testata parin viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko palvelu sinulle kelp.