Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Andrzej Sapkowski - Kohtalon miekka maksuttomasti

"Kohtalon miekassa on kaksi terää. Toinen niistä olet sinä."

Fantasiaa vaativaan makuun: syviä henkilökuvia, tarkkaan ladattua jännitettä ja vinoa huumoria. Epäihmisiä eliminoivan Geraltin matka jatkuu alati synkemmissä metsissä.

Hän ei ole vaeltava ritari eikä kylmä ja aivoton tappaja. Geralt Rivialainen on noituri, palkkasoturi. Hän saa maksun surmaamalla majatalojen takapihoilla ja sammaleisten metsien siimeksessä lymyäviä mutantteja: uhrinsa psyyken kopioivia miimikoita, helmenkalastajia teurastavia merihirviöitä, kenties jopa kultaisen lohikäärmeen, jonka kuolema avaisi muutamille tien uuteen valtakuntaan. Toisinaan hirviöt ja väärintekijät tuntuvat Geraltista läheisemmiltä kuin kukaan hänen toimeksiantajistaan. Kenties siksi vain muutama ihminen onnistuu läpäisemään hänen muukalaisuutensa panssarin. Unohtumattomin heistä on naispuolinen velho Yennefer, uskollisin naiskauneudelle perso trubaduuri Valvatti ja kohtalokkain vihamielisen metsän keskeltä löytyvä orpotyttö Ciri. Tuo takkutukkainen räkänokka haastaa Geraltin taidoissa, jotka tämä hallitsee heikoimmin. Suomessa Noituri-sarjan ensimmäinen ja toinen osa, Viimeinen toivomus ja Kohtalon miekka, tekivät palkintohistoriaa voittamalla molemmat vuoden parhaan fantasiakirjan Tähtifantasia-palkinnon peräkkkäisinä vuosina 2011 ja 2012. Kohtalon miekka sai myös Helsingin kaupunginkirjaston 12 osumaa -palkinnon 2012.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Andrzej Sapkowski

Julkaistu

2019-09-13

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

815 min

E-kirjan pituus

295 sivua

Tietoa kirjasta Kohtalon miekka

Kuuntele tapahtumarikas fantasia Kohtalon miekka, minkä avulla vastaanotat suurenmoisia tuntemuksia. Kirjan tekijänä on ollut Andrzej Sapkowski. Tämä teos on pituudeltaan 295 sivua, toisin sanoen lukemista piisaa runsaasti ajanjaksoksi. Ethän silti rajoitu vaan e-kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 13:35:24 tunnissa. Äänikirja on hyvä konsti nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, lentokoneessa tai esimerkiksi lenkillä. Tätä äänikirjaa lukee Aku Laitinen. Teoksen on julkaissut WSOY 2019-09-13. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tyystin uudenaikaisen tavan nauttia kirjoista. Kun sinulla on kännykkäsi mukana, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen kokeileminen on kanssa vilpittömän mutkatonta, sillä voit vapaasti testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.