Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Magdalena Hai - Kolmas sisar maksuttomasti

Onko uusi suurnoita vihdoin syntynyt? Upea mangahenkinen seikkailu aloittaa sarjan.

Lune, mustan noidan tytär, valmistautuu juhlimaan ystäväänsä Cieliä, joka on saamassa laulunsa, noitaluontonsa. Ciel paljastuu kuitenkin lauluttomaksi, sanchantiksi, ja kaikki ovat kauhuissaan. Edellinen sanchante oli tuhota valtakunnan.

Tyttöjen on paettava kotoa. He päätyvät Maahan, missä heitä odottaa Rehtoriksi kutsutun olennon johtama koulu ja sen toismaailmalliset asukit. Varsinkin yksi heistä, Niemann, horjuttaa Lunen tasapainoa. Kuka Niemann on, miksi Lune ei voi vastustaa häntä?

Royamessa valkoinen noita tekee kaikkensa löytääkseen tyttärensä Cielin. Valtakunnan kohtalo on jälleen vaakalaudalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Magdalena Hai

Julkaistu

2018-06-25

Lukija

Elisa Salo

Äänikirjan pituus

1282 min

E-kirjan pituus

354 sivua

Tietoa kirjasta Kolmas sisar

Kuuntele heti vaiheakas fantasia Kolmas sisar, jonka kanssa vastaanotat uniikkeja tunteita. Teoksen teki Magdalena Hai. Tämä teos on pituudeltaan 354 sivua, joten riemua piisaa moneksi lukuhetkeksi. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan vaadittua tyytyä vain luettavaan versioon, vaan valittavana on myös 21:22:12 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin toimiva konsti kuunnella kirjaa silloin kun olet liikkumassa ja luo myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan rentouttavana lukijana toimii Elisa Salo. Kirjan on julkaissut Otava 2018-06-25. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat hyvin uuden keinon nauttia kirjoista. Tarvitset puhelimen jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Sitten kun mielit mennä todella e-kirjojen pauloihin, sinun alkaa ainoastaan tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 20euroa ja käytössäsi on huikea kokoelma kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa ja näin pystyt rajoittamattomasti testata parin viikon ajan kirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle sopiva.