Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Marko Hautala - Kuiskaava tyttö maksuttomasti

Se on kuin tinnitus. Mutta tarttuu. Lue omalla vastuullasi.

Ei tarvitse olla hullu kuullakseen kuiskausta. Se tarttuu valikoimatta, jos vain olet kuullut tai lukenut kuiskaavasta tytöstä.

Mitäpä siitä. Kuiskausta se vain on. Koko ajan. Taukoamatta. Myös nukkuessa. Joskus saattaa tuntea hengityksen. Aivan kuin perhonen lepattaisi korvalehteä vasten. Tai huulet olisivat niin lähellä, että ne välillä koskettaisivat. Se saa hieromaan korvalehteä, kunnes sitä alkaa kuumottaa, ehkä haavoille asti. Työtoveri on kuollut oudolla tavalla ja jättänyt Antonille punaisen kansion, Iida Hallaston potilaskertomuksen. Anton ei ole nähnyt Iida-tytärtään vuosiin. Eikä kansiokaan paljon kerro, pelkkää huuhaata koko juttu. Vai onko? Ehkä joku kuiskaa vastauksen. Haluat tai et.

Marko Hautala on Suomen Stephen King, joka kirjoittaa otteessaan pitävää kauhua. Hän on saanut Kalevi Jäntin ja Tiiliskivi-palkinnon, ja hänen romaanejaan on käännetty muun muassa saksaksi ja englanniksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marko Hautala

Julkaistu

2019-03-15

Lukija

Lauri Kortelainen

Äänikirjan pituus

435 min

E-kirjan pituus

145 sivua

Tietoa kirjasta Kuiskaava tyttö

Kuiskaava tyttö on kiehtova ja mielenkiintoinen fantasia, joka ei takuulla jätä ketään väsyneeksi. Tämän on kirjoittanut Marko Hautala. Kuiskaava tyttö on pituudeltaan 145 sivua, elikä näinollen mainio pituus läpi käytäväksi. Nytkään ei ole onneksi tarve tyytyä pelkästään luettavaan versioon, sen sijaan saatavissa on kanssa 7:15:10 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin kätevä keino nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, bussissa tai vaikkapa lenkillä. Kirjan on lukenut Lauri Kortelainen. Kirja on alunperin julkaistu 2019-03-15 julkaisijan Tammi toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat aivan tuoreen oven kirjojen tykö. Kunhan sinulla on puhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia kirjoja. Mikäli vaadit mennä' todella kirjojen maailmaan, niin sinun tulee vain suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20euroa niin sinulla on mainio valikoima kirjoja. Kirjojen yrittäminen on myös äärimmäisen mutkatonta, sillä kykenet esteettömästi kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.