E-kirja

Lue tai kuuntele

Victoria Aveyard - Kuninkaan kahleet maksuttomasti

”Kuninkaan kahleet palkitsee ruhtinaallisesti sarjan kolmatta osaa kuumeisesti odottaneet fantasiakirjallisuuden fanit.” –VOYA

Victoria Aveyardin Hopea-sarjan hengästyttävässä kolmannessa osassa liittolaiset punnitaan ja mahtavat armeijat kohtaavat toisensa. Mutta kuka johtaa uusveristen ja kapinallisten armeijan taisteluun, kun salamatyttö Mare Barrow on kadottanut kipinänsä ja viruu tyrmässä sadistisen kuningas Mavenin vankina? Olivatko kaikki hänen ja muiden uusveristen tekemät uhraukset turhia? Maven vaalii kuolleen äitinsä, julman kuningatar Elaran perintöä ja hallitsee valtakuntaansa häikäilemättömästi.

Uusveristen ja punaisten kapinallisten armeija jatkaa järjestäytymistä ja kasvaa entisestään. Se valmistautuu vääjäämättä edessä olevaan sotaan, sillä varjoissa piileskelyn aika on lopullisesti ohitse. Prinssi Cal, Maren rakastettu ja punaisten hopeaverinen liittolainen on päättänyt, ettei mikään estä häntä vapauttamasta salamatyttöä pahan veljensä kynsistä.

Victoria Aveyard alkoi kirjoittaa nuorten fantasiasarjaa valmistuttuaan elokuvakäsikirjoittajaksi. Punaisesta kuningattaresta tuli välittömästi suurmenestys Yhdysvalloissa. Kuninkaan kahleet on sarjan kolmas osa. Toimintaa ja pippurisia naissankareita arvostava Aveyard on luvannut aina tehdä parhaansa, ettei lukijalla koskaan olisi tylsää hänen kirjojensa parissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Victoria Aveyard

Julkaistu

2017-07-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

383 sivua

Tietoa kirjasta Kuninkaan kahleet

Kuuntele välittömästi vauhdikas fantasia Kuninkaan kahleet, minkä rinnalla koet ainutkertaisia kokemuksia. Victoria Aveyard toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen fantasia pitää sisällään 383 sivua, joiden kanssa iloita vaikka moni ilta. Tämän lisäksi e-kirjasta löytyy myöskin kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei estä sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, vaan kykenet nautiskella kirjasta heti kun tahdot kuten vaikka lenkillä. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirjan on julkaissut Aula & Co 2017-07-26. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat hyvin tuoreen konstin iloita kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit valitsemasi ohjelman. Maksamalla kk-maksun avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat omana elämässäsi. Paras asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua ja näin pystyt vapaasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko sovellus sinulle oikea.