Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Parvela - Louhi maksuttomasti

Sammon vartijoiden kolmannessa osassa saattue etsii mystistä ja salattua Pohjolan valtakuntaa.

Heidän tehtävänään on tuhota Sampo, ihmekone, jota Pohjolan valtiatar rakentaa anastaakseen itselleen maailman kaikki rikkaudet ja luonnonvarat. Tiedetään, että Pohjolaan päästäkseen matkaajan on ylitettävä tulinen koski, ohitettava sitä vartioiva jättiläiskotka, susi ja karhu sekä päästävä taivaaseen asti ulottuvan rauta-aidan yli. Mutta missä tämä hyinen valtakunta sijaitsee? Urhean Jokkerin, neuvokkaan Annin, taitavan Ilmarin, uhmakkaan Ahdin, epävarman Saanan ja viisaan Ainon on käytettävä kaikki taitonsa, ennen kuin Pohjolan arvoitus ratkeaa.

Trilogian kolmas osa kuorii maailman auki ja paljastaa luolan uumenista Sammon, joka lyö kaikki ällikällä. Myös lukijan.

Edessä on viimeinen taistelu.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Parvela

Julkaistu

2018-08-17

Lukija

Lauri Kortelainen

Äänikirjan pituus

486 min

E-kirjan pituus

167 sivua

Tietoa kirjasta Louhi

Sähköistävä Louhi on suurenmoinen fantasia, mitä lukiessa vuorokaudenaika haihtuu täysin. Teoksen tekijänä on ollut Timo Parvela. Kyseinen fantasia pitää sisällään 167 sivua, joiden kanssa olla useampi tovi. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan välttämätöntä tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on myös 8:06:46 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella justiinsa siellä jossa liikutkaan ja se tekee matkastasi mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut Lauri Kortelainen. Teos on alunperin julkaistu 2018-08-17 julkaisijan Tammi toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tyystin tuoreen konstin nautiskella kirjoista. Tarvitset puhelimen ja kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Kun haluat päästä kunnolla äänikirjojen maailmaan, sinun tulee ainoastaan maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ niin hyödynnettävänäsi on eeppinen valikoima erilaisia äänikirjoja. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään todella helppoa, sillä voit vapaasti testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.