E-kirja

Lue tai kuuntele

Kristin Cast, P.C. Cast - Määrätty maksuttomasti

Yön talon valtaavat uudet, uhkaavat voimat

Zoey on vihdoin kotona, minne hän kuuluukin ja Stark on hänen rinnallaan. Hänen täytyy kuitenkin valmistautua kohtaamaan Neferet - kunhan Neuvosto vain tunnustaisi hänen asemansa ylipapittarena.

Salaperäinen Aurox, syntisen hyvännäköinen teinipoika, on todellisuudessa luotu salaiseksi aseeksi, mutta siitä tietää vain Neferet. Zoey aistiikin pojassa jotain tuttua... Paljastuuko Neferetin todellinen luonne ennen kuin hän onnistuu hiljentämään vihollisensa? Pystyykö Zoey herättämään Auroxissa uinuvan ihmisen ja pelastamaan hänet?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kristin Cast, P.C. Cast

Julkaistu

2014-08-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

277 sivua

Tietoa kirjasta Määrätty

Vauhdikas Määrätty on upea fantasia, mitä kuunnellessa ajankulu häviää tykkänään. Kirjan kirjoitti Kristin Cast, P.C. Cast. Määrätty on pituudeltaan 277 sivua, eli todella asiallinen pituus läpi käytäväksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä mukana vastaanotat jopa 0:00:00 h. Tämä kirja ei hillitse sinua nautiskelemaan kirjasta yksin silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan pystyt nauttia kirjasta milloin mielit esimerkiksi autolla ajaessa. Tässä lukijana on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-08-30 julkaisijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat hyvin tuoreen konstin iloita kirjoista. Tarvitset vain kännykän jolloin messissä on valtavan paljon kirjoja. Sovellukset pyörivät yleensä tietyllä kuukausimaksulla, millä kykenet kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän tyyppinen sovellus oikea sinulle, niin pystyt yrittää tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.