E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsti Ellilä - Majavakevät maksuttomasti

Hilla on 12-vuotias tyttö, joka on adoptoitu kaksivuotiaana Suomeen Kolumbiasta. Hän ei muista synnyinmaastaan juuri mitään, mutta siitä huolimatta hän on monen suomalaisen mielestä ulkomaalainen. Koulussa Hilla saa kuulla olevansa mutakuono. Tyttö kääntyy yhä enemmän sisäänpäin.

Onneksi Hilla ei kuitenkaan ole ihan yksin. Läheiseen lampeen on muuttanut majavapariskunta, ja majavien tarkkailu tulee Hillalle koko ajan tärkeämmäksi. Kun metsänomistajat uhkaavat tuhota majavien tekemän padon, Hilla on valmis puolustamaan ystäviään.

"Majavakevät" on Kirsti Ellilän taianomainen ja symbolistinen nuortenromaani. Se voitti Arvid Lydecken -palkinnon vuonna 2013. Kirsti Ellilä (s. 1958) on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten lasten- ja nuortenkirjallisuudesta, kuten Emma-kirjasarjasta. Ellilä on kuitenkin julkaissut monipuolisesti myös aikuisten proosaa sekä näytelmiä. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenaan uskontotiede.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsti Ellilä

Julkaistu

2020-08-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

77 sivua

Tietoa kirjasta Majavakevät

Lue heti touhukas fantasia Majavakevät, minkä kera koet verrattomia fiiliksiä. Teoksen kirjoittajana on ollut Kirsti Ellilä. Majavakevät on pituudeltaan 77 sivua, eli vallan kelvollinen pituus luettavaksi. Tästä teoksesta löytyy niin ikään äänikirja versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on upea tyyli nauttia kirjaa ollessasi sitten junassa, bussissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-08-12. E- ja äänikirjat jakavat nautittavan sauman nautiskella kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat tallustavat mukvasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Paras käyttäjälle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat vapaata ilmaisjaksoa joten saatat vapaasti testata parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko sovellus justiinsa sinulle sovelias.