E-kirja

Lue tai kuuntele

Rick Riordan - Merenjumalan poika maksuttomasti

Percy Jackson herää painajaiseen. Kaksi käärmehiuksista rouvaa väittää Percyn tappaneen näiden sisaren Medusan - ja yrittää kostoksi saada hänet hengiltä. Mutta painajainen ei olekaan unta. Percy on joutunut muistinsa menettäneenä omituiseen leiriin, jonka asukit väittävät olevansa "puolijumalia".

Percy muistaa vain oman nimensä ja jonkun Annabeth-tytön nimen. Tiedoilla ei pitkälle pötkitä, kun tehtävänä on yhdistää roomalaisten ja kreikkalaisten puolijumalten leirit ja vapauttaa kuolema, Thanatos, ennen kuin maaemo Gaia herää ja tuhoaa maailman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rick Riordan

Julkaistu

2012-07-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

320 sivua

Tietoa kirjasta Merenjumalan poika

Merenjumalan poika on mukaansatempaava ja viihdyttävä fantasia, joka ei jätä missään nimessä vaisuksi. Teoksen on kirjoittanut Rick Riordan. Kyseinen teos on pituudeltaan 320 sivua, joten nautintoa piisaa muutamaksi hetkeksi. Sinun ei ole silti pakollista tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, sen sijaan poimittavana on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja on mukava keino kuunnella kirjaa myös silloin kun olet bussissa ja luo myöskin kävelystä kivemman. Äänikirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2012-07-31 julkaisijan Otava toimesta. Aloita samantien äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista täysin uudenaikaisella keinolla. Äänikirjat ja elektroniset kirjat liikkuvat mukavasti mukana omassa puhelimessasi. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä ikänään menet. Parasta käyttäjälle on että, melkein kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa joten saat vapaasti kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja ja kokeilla onko sovellus juuri sinulle asianmukainen.