E-kirja

Lue tai kuuntele

J. S. Meresmaa - Mifongin perintö maksuttomasti

Mahtava kotimainen fantasiasarja alkaa

Salaperäinen Rondestanien suku pitää antikvariaattia Sudhaerinmaassa, ja kun käy ilmi, että yksi neljästä kuuluisasta Keisarin kirjasta on saatavilla Merontesissa, keskimmäinen veli Dante lähtee tavoittamaan kallisarvoista teosta seurassaan erottamaton kumppaninsa, musta puuma Reu. Merontesissa hän tulee vahingossa pelastaneeksi hyiseen jokeen pudonneen valtakunnan prinsessan Ardisin, joka on luvattu vaimoksi Belonen ikääntyneelle kuninkaalle. Siitä alkaa uskomattomia käänteitä saava seikkailu, joka vie Danten vankityrmään, merirosvolaivan kannelle ja lopuksi tulivuoren sisällä sijaitsevaan myyttisen alkuolennon – tulen mifongin – kotiluolaan.

Mifongin perintö on historiallista seikkailuromaania lähenevä varttuneiden nuorten fantasiatarina, jonka kiehtovassa kuvakudoksessa nousevat esiin vaaralliset salaisuudet, synkeät petokset, häikäilemättömät juonet ja kielletty rakkaus, joiden lomassa kimaltaa hyväntahtoinen huumori.

Mifongin perintö on kansainväliselle tasolle yltävän kolmiosaisen sarjan ensimmäinen osa – nuoren tekijän hieno voimannäyttö.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

J. S. Meresmaa

Julkaistu

2012-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

346 sivua

Tietoa kirjasta Mifongin perintö

Lue välittömästi vauhdikas fantasia Mifongin perintö, jonka avulla elät vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Tämän teoksen on kirjoittanut J. S. Meresmaa. Kyseinen Style on pituudeltaan 346 sivua, näin ollen kirjaa piisaa useaksi myöhäisillaksi. E-kirjan lisäksi tarjolla on hyödyllinen äänikirja, minkä kanssa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin kiva konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, autossa tai vaikka lenkillä. Äänikirjan lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2012-09-01 julkasijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat antavat maikoisan tavan iloita jännittävistä kirjoista matkalla sekä kotona. Silloin kun sinulla on omistamasi kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin taskussasi tuhansia eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Parasta vierailijalle on että, likimäärin kaikki palvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa jolloin pystyt vapaasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja testata onko ohjelma justiinsa sinulle asianmukainen.