Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Elina Rouhiainen - Muistojenlukija maksuttomasti

Urbaania fantasiaa Itä-Helsingissä

16-vuotias Kiuru on enemmän kotonaan romaanien parissa kuin somessa tai edes koulukavereidensa kanssa. Hänen romaniäitinsä on katkaissut välinsä yhteisöönsä, ja Kiurun ainoa linkki romanitaustaansa on hänen dementiaa sairastava isoäitinsä.

Kiurulla on salaisuus: hän pystyy napsimaan toisten ihmisten muistoja kuin lintuja haaviin. Kun hän sattumalta törmää samankaltaisia kykyjä omaaviin romaniveljeksiin ja intialaistaustaiseen genderqueeriin, Kiurulle avautuu aivan uusi todellisuus. Pian vallatussa talossa hengailevaan porukkaan liittyy myös Kiurun lapsuudenystävä Samuel, johon Kiuru on ollut jo pitkään ihastunut. Mitä paremmin Kiuru oppii tuntemaan uudet ystävänsä, sitä ristiriitaisemmaksi hänen suhtautumisensa käy. Mutta kun railo syntyy, se syntyykin yllättävään kohtaan. Vähitellen Väen salaisuudet alkavat paljastua, ja pian Kiuru tajuaa joutuvansa pakenemaan henkensä edestä. Muistojenlukija avaa Elina Rouhiaisen uuden urbaanin fantasiatrilogian. Sarjan ensimmäinen osa sijoittuu Itä-Helsinkiin ja avaa näkymän Suomessa oleskelevien paperittomien siirtolaisten elämään. Neliosaisella Susiraja-sarjallaan debytoinut Rouhiainen vakuuttaa uudella tarinamaailmallaan, joka nivoo yhteen realismia, fantasiaa ja nykyeurooppalaista kiertolaisuutta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elina Rouhiainen

Julkaistu

2019-11-13

Lukija

Maija Lang

Äänikirjan pituus

693 min

E-kirjan pituus

244 sivua

Tietoa kirjasta Muistojenlukija

Muistojenlukija on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän erinomaisen teoksen on tehnyt Elina Rouhiainen. Tämä kirja on sivumäärältään 244 sivua, joten kirjaa piisaa useaksi ajankohdaksi. Nytkään ei ole onneksi tarve rajoittua yksin luettavaan versioon, lisäksi tarjolla on myös 11:33:21 h pituinen äänikirja. Äänikirja on hyvä käytäntö kuunnella kirjaa olitpa junassa, autossa tai vaikka juoksemassa. Äänikirjan lumoavana kertojana toimii Maija Lang. Kirja on alunperin julkaistu 2019-11-13 julkaisijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. E- ja äänikirjat lisäävät helpon tilaisuuden nautiskella kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Tämä kaikki toimii helposti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Monet ohjelmista tarjoaa kanssa vapaan ilmaisjakson, ja näin kykenet sitoutumattomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.