Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Perdita Finn - My Little Pony - Equestria Girls - Rainbow rokkaa maksuttomasti

Musiikin taikaa...

Kotona Equestriassa Twilight Sparkle kuulee kevään musiikkia ilmassa ja antaa äänten viedä hänet rock'n'roll-haaveuneen...

DJ Pon-3 näkee Equestria Girlsien laulavan ja tanssivan Canterlot High'n karnevaalissa ja ehdottaa, että he voisivat perustaa bändin Kevätriehaa varten! Tytöillä riittää virtaa panna bändi pystyyn, mutta he eivät halua karahtaa kiville... tai osua nuotin viereen!

Soittimien ja harjoituspaikan löytämisessä riittää haasteita. Rainbow Dashin on osallistuttava revityskilpaan. Applejackin on tingittävä Flim Flam -veljesten kanssa. Fluttershyn ja Rarityn on rauhoitettava hurjistunut lauma hamstereita, ja koristeista tulee kompastuskivi Pinkie Pielle!
Onneksi Equestria Girls tietää, että yhteistyöllä tulos on aina parempi!
Liity MY LITTLE PONYN taianomaiseen maailmaan ja tutustu Equestriaan yhdessä Rainbow Dashin, Pinkie Pien, Twilight Sparklen, Fluttershyn, Applejackin ja Rarityn kanssa. Tytöt kokevat yhdessä joukon jännittäviä seikkailuja, jotka ovat täynnä ystävyyttä, mysteerejä ja huimaavan lumoavaa taikaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Perdita Finn

Julkaistu

2020-01-20

Lukija

Elina Ylisuvanto

Äänikirjan pituus

114 min

E-kirjan pituus

42 sivua

Tietoa kirjasta My Little Pony - Equestria Girls - Rainbow rokkaa

My Little Pony - Equestria Girls - Rainbow rokkaa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän huikean teoksen on kynäillyt Perdita Finn. Tämä fantasia pitää sisällään 42 sivua, joiden seassa olla moni hetkinen. Lisäksi kirjasta löytyy myöskin kuunneltava versio, jonka kesto on 1:54:16 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, puolestaan saatat nauttia kirjasta heti kun mielit esimerkiksi autossa. Kyseisen äänikirjan äänenä on Elina Ylisuvanto. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-01-20. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket täysin uuden oven kirjojen luokse. Mikäli sinulla on omistamasi älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin seurassasi satoja eri kirjoja. Maksamalla sovitun kuukausihinnan avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Kun et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen sovellus kelpo sinulle, niin onnistut yrittää tahtomaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.