Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Perdita Finn - My Little Pony - Equestria Girls - Voittoisat sävelet maksuttomasti

Bändien taisto!

Canterlotin koulussa ollaan järjestämässä bändi-iltaa, johon Rainbow Dashin, Applejackin, Pinkie Pien, Rarityn ja Fluttershyn uusi yhtye Sonic Rainbooms aikoo tietenkin osallistua. Kouluun ilmaantuu kuitenkin uusi tyttökolmikko, joiden Dazzlings-bändillä on toiset ajatukset. He suostuttelevat muuttamaan ystävällismielisen esiintymisillan todelliseksi bändien taistoksi. Jännityksen kasvaessa ja jännitteiden lisääntyessä Sunset Shimmer alkaa ymmärtää, etteivät Dazzlingsit taidakaan olla ihan tavallisia tyttöjä, ja että nämä tavoittelevat jotain paljon suurempaa kuin pelkkää bändikisan voittoa.
Liity MY LITTLE PONYN taianomaiseen maailmaan ja tutustu Equestriaan yhdessä Rainbow Dashin, Pinkie Pien, Twilight Sparklen, Fluttershyn, Applejackin ja Rarityn kanssa. Tytöt kokevat yhdessä joukon jännittäviä seikkailuja, jotka ovat täynnä ystävyyttä, mysteerejä ja huimaavan lumoavaa taikaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Perdita Finn

Julkaistu

2020-03-02

Lukija

Elina Ylisuvanto

Äänikirjan pituus

153 min

E-kirjan pituus

53 sivua

Tietoa kirjasta My Little Pony - Equestria Girls - Voittoisat sävelet

Lue heti mielenkiintoinen fantasia My Little Pony - Equestria Girls - Voittoisat sävelet, jonka kanssa tunnet tavattomia hetkiä. Tämän upean teoksen on laatinut Perdita Finn. Tämän pituus on 53. Tietenkin ei ole pakko tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, lisänä valittavana on lisäksi 2:33:39 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei estä lukijaansa iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun saatat lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nyt iloita kirjasta missä ja milloin tahdot esim autolla ajaessa. Tämän äänikirjan sinulle lukee Elina Ylisuvanto. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-03-02. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen niin kyet nautiskelemaan kirjoista aivan aintlaatuisella tavalla. Tarviit ainoastaan puhelimen niin kyydissäsi on satoja kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Usea ohjelmista antaa myöskin vapaan kokeilujakson, ja näin pystyt rajattomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.