Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - My Little Pony - Salaperäinen Hyvisponi ja kolme muuta tarinaa maksuttomasti

Rainbow Dashista on tullut Ponyvillen sankari, sillä hän pelastaa pulasta ponin kuin ponin. Rainbow Dash paistattelee saamassaan huomiossa ja käyttäytyy elokuvatähden elkein. Mutta yllättäen kaupunkiin ilmesty salaperäinen sankaritamma – eikä Rainbow Dash voi enää olla Ponyvillen ainoa sankari! Kuka tämä tuntematon tamma oikein on, ja mahtuuko Ponyvilleen kahta sankariponia?

"Salaperäisen hyvisponin" lisäksi tämä kirja sisältää kolme jännittävää My Little Pony -tarinaa. Tule seikkailemaan tuttujen ponien maailmaan!
Liity MY LITTLE PONYN taianomaiseen maailmaan ja tutustu Equestriaan yhdessä Rainbow Dashin, Pinkie Pien, Twilight Sparklen, Fluttershyn, Applejackin ja Rarityn kanssa. Ponit kokevat yhdessä joukon jännittäviä seikkailuja, jotka ovat täynnä ystävyyttä, mysteerejä ja huimaavan lumoavaa taikaa.rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2020-02-10

Lukija

Elina Ylisuvanto

Äänikirjan pituus

77 min

E-kirjan pituus

29 sivua

Tietoa kirjasta My Little Pony - Salaperäinen Hyvisponi ja kolme muuta tarinaa

My Little Pony - Salaperäinen Hyvisponi ja kolme muuta tarinaa on sykähdyttävä sekä mielenkiintoinen fantasia, mikä ei toden totta jätä ketään väsyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Eri Tekijöitä. Tämä fantasia pitää sisällään 29 sivua, minkä mukana iloita jopa useampi hetkinen. Lisäksi teoksesta löytyy lisäksi kuunneltava versio, minkä pituus on 1:17:25 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä missä ikinä menetkään eli se saa matkasta jännittävämmän. Kirjan on lukenut Elina Ylisuvanto. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-02-10. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat kokonaan uuden tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat valitsemasi ohjelman. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Äänikirjojen kokeileminen on niin ikään vilpittömän helppoa, sillä kykenet sitoutumatta yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.