E-kirja

Lue tai kuuntele

Magdalena Hai - Neiti Kymenen ihmeellinen talo maksuttomasti

Palkitun tekijän fantasian täyteinen satu rohkeudesta, virheistä ja itsensä hyväksymisestä.

Kaukaisen kylän korkeimmalla kukkulalla seisoo Neiti Kymenen arvoituksellinen talo. Neiti ei pidä ihmisistä, eikä talossa hänen lisäkseen ole muita kuin apinoita, mutta puutarhan hurjat bengalintiikeritkään eivät pidä eräitä poissa.
Sillä yhtenä päivänä neidin ovelle ilmestyy utelias, likainen pikkupoika, joka ei suostu lähtemään ennen kuin on löytänyt kadonneen Rohkeutensa. On salaisuuksia, jotka ovat odottaneet liian pitkään, ja arvoituksia, jotka haluavat tulla ratkaistuksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Magdalena Hai

Julkaistu

2020-06-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

89 sivua

Tietoa kirjasta Neiti Kymenen ihmeellinen talo

Neiti Kymenen ihmeellinen talo on jännittävä ja viihdyttävä fantasia, mikä ei takuulla jätä lukijaansa väsyneeksi. Magdalena Hai on teoksen kirjoittajana. Kirjasta löytää 89 sivua, niiden parissa onnistut kokea ainutkertaisia tuntemuksia. Ethän rajoitu yksin e-kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla hyödyllinen keino kuunnella kirjaa myös kun olet autossa ja se luo myös lenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2020-06-15. Ääni – ja digitaalinen kirja on hyvä keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä kuunaan olet. Tämä koko juttu toimii mutkattomasti, jos ainoastaan omistat kännykän. Sitten kun tahdot päästä kunnollisesti äänikirjojen maailmaan, niin sinun alkaa ainoastaan tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa jolloin sinulla on huikea valikoima omalaatuisia e-kirjoja. Usea palveluista tarjoaa myös maksuttoman kokeilujakson, milloin kykenet kahleettomasti testata palvelua ilman euroakaan*.